[Alındı] İ3-6098P - MSI 1050 Ti

Öncelikle herkese merhaba 07.12.16 Tarihinde toplamış olduğum sistemi sizinle paylaşmak istedim.
Sistem Bileşenleri
⦁ Kasa : Dark N10
⦁ Psu : Highpower 600w 80+ Bronze
⦁ Monitör : ASUS 21.5″ VP228TE
⦁ Anakart : Asus B150M Pro Gaming
⦁ İşlemci : İ3-6098P @ 3.60 Ghz
⦁ Ekran Kartı : MSI 1050 Ti 4gb OC
⦁ Bellek : HyperX FURY Black 8GB 2133Mhz

Yakın zamanda güncellenecek parçalar:
  • İşlemci : i5-6600 OR 6600K
  • Bellek : X1 HyperX FURY Black 8GB 2133Mhz
  • SSD : Samsung 850 EVO 250GB
Genel anlamda sistemimden memnunum yakın zamanda upgrade yaptıktan sonra daha da memnum olacağımı düşünüyorum. Giriş ve orta seviye oyuncular için oldukça başarılı bir performans sunuyor. Fotoğraflarla devam ediyoruz.

hjhgjghjghj.jpg

Test:

Ekran Alıntısı.PNG

1111.jpg

2000.jpg

Diğer oyun testleri zaman içerisinde konu altında paylaşılacaktır. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bu sistemin aynısını toplamayı düşünüyorum tavsiye eder misn ileriye dönük bir sistem mi pek anlamıyorumda kusura bakma. Birde sadece vatan olursa kasa monitör psu ne tavsiye edersin?

Son düzenleme:
Merhaba bu sistemin aynısını toplamayı düşünüyorum tavsiye eder misn ileriye dönük bir sistem mi pek anlamıyorumda kusura bakma. Birde sadece vatan olursa kasa monitör psu ne tavsiye edersin?
Bireysel araştırma yapıp sosyali okuyarak, deneyimlerden bilgi edinerek ve tavsiyeler bölümünü incelemenizi öneririm bu şekilde kendi adınıza en doğru sistemi toplamış olursunuz.

Kendi sistemime gelecek olursam giriş seviye oyun için yeterli..

Hayırlı olsun. Bu World of Warships oyunun fps testini yapıpta atanı daha önce görmemiştim. Güzel olmuş. :D Keşke AMD işlemci alsaydınız. Kesinlikle içinize kurt düşürmek için demiyorum, sisteminiz şu anda gayet güzel. Galiba gelecekte almak istediğiniz işlemci modeli yüzünden böyle bir seçim yaptınız. Ne diyeyim mutlu günlerde kullanın.

Sistem güzel olmuş. Güle-güle kullanın. Benim merak etdiğim şu:
Gtx 1050 Tİ Ek bir güç bağlantısı gerektirmiyor. Neden PSU aldınız?

Diğer parçalara güç verebilmek için :D İleriye dönük bir sistem toplama isteğimden dolayı ayrıca kasa ile birlikte alınınca oldukça ucuza mal oldu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı