[Alındı] İ3 6098P - R7 370 Sistem

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun hocam. Güle güle kullanın. Ne tesadüftür ki bire bir aynı sistemin Asus ekran kartlı ve 16 GB RAM' li versiyonunu toplamayı düşünmekteyim. Bu konunun rast gelmesi o kadar güzel oldu ki oyun performansı vs de çok hoş gözüküyor. Ben X4 869K ve i3 6098p arası gidip gelirken bunu görmem ilaç gibi oldu adeta. Acaba i3' ü Fifa 15-16 GTA V gibi oyunlarda ayarlar kısmının da görüntüsü ile ss atabilir misiniz? Çok çekirdek gerektiren oyunlarda neler yapabileceğini merak etmekteyim şahsen.

Bunlar çok iyi değerler. Şuan i3 6098p ve R7 370 için bir fiyat çıkardım. Bu ayın sonunda önümüzdeki ayın başında kısmetse toplamayı düşünüyorum. Yardımınız için çok teşekkür ediyorum resmen yolumda ışık oldunuz. Tekrardan hayırlı uğurlu olması dileğiyle.
Ayrıca değinmek istediğim bir konu var. Akrabamda Fifa oyunlarını denediğimiz zaman yön tuşlarını oyun görmüyor idi bu yüzden yön tuşlarını hemen yanındaki sayı tuşlarını ayarlıyorduk. Acaba klavyeden oynuyorsanız yön tuşlarını oyun görüyor mu? (Denediğimiz oyun orjinal değildi.

Genelde oyun kolu ile oynuyorum ama klavyede öyle bir sorun yok.

Abi öncelikle hayırlı olsun bende ileride bir bilgisayar toplamak istiyorum windows 8 i nasıl atıcam bilgisayarı topladıktan sonra

Abi öncelikle hayırlı olsun bende ileride bir bilgisayar toplamak istiyorum windows 8 i nasıl atıcam bilgisayarı topladıktan sonra
Orjinal varsa cd olarak yükleyebilir veya indirip UEFI olarak usb bellek ile kurabilirsiniz. Windows 10 tavsiye ederim forumda linkini Windows 10 bölümünde ilk konuda bulabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın. Gerçekten fiyat/performans bilgisayarı olmuș. 2 ay kadar sonra bu sisteme çok benzer, harddisk hariç bir sistem toplamayı düșünüyorum ben de. Lakin bir kușkum var. Önceki HD78xx serisi ekran kartlarında VGA monitörlerde dalgalanma problemi yașandığı söyleniyor. Bu R7 370 ekran kartı da sanırım o eski GPU'ların güncellenmiș versiyonuymuș. Acaba bunlarda da VGA girișli monitörlerde dalgalanma problemleri var mı? Siz dalgalanma problemi yașıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…