[Alındı] İ3 6098P - R7 370 Sistem

R7 200 serisi kart kullanıyorum , HD 7xxx serisinin güncellenmiş kartlarından birini , HDMI dan görüntü alıyorum fakat bir iki defa VGA da bağlamak durumunda kalmıştım ve güncellenmiş HD 7xxx diyebileceğimiz R7 250X ile dalgalanma ve benzeri soruna rastlamadım kaldı ki R7 300 serisinde bunu yaşayasın.

İyi bir yatırım yapmayı planlıyorsan bence en az bir HDMI çıkışı bulunan 1080p monitör de almaya bak 200 liralara kadar düştü artık böyle monitörler yazık etmeyin kaç bin liralık kasalara

Elimde VGA monitör var ve dalgalanma oluyor. Bunun ekran kartıyla ilgili değil de dönüştürme işleminden kaynaklı olduğunu söylerler. Bu yüzden DVI bağlantısı bulunan bir monitörle kullanmanız en iyisi.

İndirimli fiyattan aldığınızı yazmışsınız R7-370'i. Nereden ve ne kadara aldınız acaba?

Vatan Bilgisayardan internetten sipariş verdim. Gece indirimleri oluyordu saat 22.00'dan sonra, 470 TL'ye aldım.

İyi denk getirmişsiniz valla. Ben şimdi GTX 950 buldum gece indiriminden ama pek bi indirim sayılmaz yani piyasadan 20-30TL kadar düşük, sizinki 70TL kadar düşükmüş Bu indirimler haftada 1 mi oluyor bilginiz var mı?

Benim aldığım zaman her gün oluyordu. Şimdi ki durumu bilmiyorum.

Hayırlı Olsun Benchmark Testlerini Bekleriz ...

Hocam sinerji.com'a kesin olarak güvenebilir miyim ? Çünkü gerçekten çok korkuyorum 1 yıldır para biriktiriyorum boşa gitmesini istemiyorum. Veya bir sıkıntı çıkarsa ilgilenirlermi ?

Hocam hayırlı olsun. Bu arada merak ettim de, ekran kartından sticker çıktı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…