[Alındı] i3 6100 Sistem

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde kablolamasını düzenlemiştim. Bugün Hepsiburada'dan Black Friday günü 490 liraya sipariş ettiğim ASUS DUAL RX 460 2 GB ekran kartım geldi ve taktım.
Şu an dönüştürücü kullandığımdan olsa gerek görüntü biraz bulanık ama performansı gayet iyi.
1280x1024 orta ayarda Rise of the Tomb Raider'da 60 FPS alabiliyorum.

Ekran kartıyla kullanırken anlık görüntü kesilmeleri sorunu oluyor arkadaşlar.
Ekran kartını kutusuna koydum, servisle görüştüm. UPS kargo gelip evimden alacak. İade edip paramı geri almak istediğimi belirttim.

RX serisi ekran kartlarında olan klasik sorunlardan biri o. Yeni sürücülerle çözüldü. Göndermenize gerek yoktu. Yani kartınız bozuk değil.

RX serisi ekran kartlarında olan klasik sorunlardan biri o. Yeni sürücülerle çözüldü. Göndermenize gerek yoktu. Yani kartınız bozuk değil.

1 Aralıkta en güncel sürücüyü indirmiştim. Bugün foruma hiç girmedim ve akşam 18:00'de ups kargo gelip teslim aldı, bilseydim göndermezdim

Neyse olan oldu, bir bakarlar, sorun yoksa yok diyip geri gönderirler. Telefonda görüştüğüm kişi bundan bahsetmedi, fabrikasyon hatası olabilir. Gönderin inceleyelim, sizin için en sağlıklısı bu olur diye bilgi verdiler.

Bu arada Asus ve Acerin yetkili servisi aynı, Acer laptopumu 2 yılda 4 kere servise gönderdim. Çok ilgilendiler, hiç haksız yere kullanıcı hatası diyip masraf çıkarmadılar ve çoğu zaman 1 hafta içinde tamir edip gönderdiler. Bu markaları tavsiye ederim.

Bugün yeni driver yayınlanmış 12/8/16 tarihli, sanırım boşuna gönderdik

Arkadaşlar önceden belirttiğim gibi monitörde sorun vardı, en son bir hafta önce de ekran kartını servise göndermiştim. Bunlardan yeni haberler var.

Monitör 40 gün olması üzerine müşteri memnuniyeti adına webdenal para iadesi yapmak istedi, ben dolar yükseldiği için değişim istediğimi söyledim. 1 gün sonra yetkili servisten haber gelmiş, monitörü tedarik edememişler, bunun üzerine webdenal monitörü başka bir yerden tedarik edip bugün kargoya vermiş. Yarın gelince bakacağım, onlara gösterdikleri çabadan ötürü ne kadar teşekkür etsem azdır.

Öte yandan bugün Asus yetkili servisinden servis raporu geldi kargo vasıtasıyla. Ekran kartımın tamiri mümkün olmadığı için değişim veya para iadesi talep edecekmişim. Hepsiburada'ya faturayla beraber bu kağıtı ileteceğim. Henüz hepsiburada ile görüşmedim, pürüz çıkaracaklarını zannetmiyorum zaten. Para iadesi isteyeceğim, oyun fazla oynamıyorum zaten. 490 liraya black friday indirimiyle almıştım, şuan fiyatı biraz daha yüksek ama olsun. Çok oyun oynamadığım için gerekmiyor, belki yazın başka bir ekran kartı alabilirim. İnşallah o zamana dek dolar 4 liraya ulaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…