[Alındı] i3 6100 ve GTX 750 Ti Sistem

Ekran kartını MSI yerine ASUS alsaydın daha iyi olurdu. MSI GTX 750Ti'nin soğutması eski teknoloji. Asus GTX 750Ti Strix soğutmalı, daha küçük boyutlarda ve daha sessiz.

2000 lira butceyle gidip gtx 750 ti almissin ben ayni islemciye gtx950 koydum daha iyi 950 koymani onerirdim

2000 lira butceyle gidip gtx 750 ti almissin ben ayni islemciye gtx950 koydum daha iyi 950 koymani onerirdim
Şurada atladığınız bir kısım var. biraz araştırdıysanız kasa gayet kaliteli bir kasa ve ileriye dönük bir kasa.Kasaya biraz önem vermek şart. Şahsen benim Ultra ayarlarda oynamak gibi bir takıntım olmadığından dolayı kendi açımdan en mantıklı seçeneği seçip 750 Ti aldım. Bu tabi ki insanların bütçelerine ve isteklerine göre değişebilir ayrıca 2000 lira bandının yukarısına çıkmamak adına bu seçimi gerçekleştirdim.

Hayırlı olsun, size zahmet birkaç fotoğraf atabilir misiniz ? Ayrıca performans testlerini de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…