[Alındı] i3 6100 ve MSI RX 480 OC sistem

Uzun zamandır sistem toplamak var aklımda. Ancak gerek bütçem gerek doların iniş çıkışları engel oldu. Yeni çıkacak işlemcileri beklediğim icin işlemciye ve anakarta fazla yatırım yapmadım değiştireceğim sonra. Özellikleri paylaşacağım izninizle :
- i3 6100
- MSI H110M pro-vd
- Corsair 8 GB ddr4 2400 mhz cl14 RAM
- Curcail MX300 275 GB SSD
- MSI RX 460 OC 4GB
- Corsair Carabide Spece-01
- Asus Optik Okuyucu
- Samsung 4ms 72Hz 1920×1080 Freesycn monitör
- Evga 600w 80+ bronze PSU
Anakart, islemci, ekran kartı ve optik okuyucuyu Sinerji'den aldım ama kargolamasını beğenmedim hiç ürünlerde bir sorun yok ama korunaklı değil.
Monitörü ise Teknobiyotik'den aldım onunda kargolamasını fazla beğenmedim.
Kasa, RAM, SSD ve PSU'yu Amazon'dan aldım gerçekten kargoları gerçekten iyi ve sağlam.
Birazdan sistemi toplayacağım umarım bir problem çıkmaz.
Size birkaç sorum var kasayı topladıktan sonra hangi programları çalıştırıp denemem gerekiyor ve SSD performansını da denemek istiyorum.
Ve bana onereceginiz birşey varsa yazarsanız sevinirim. Topladıktan sonra yeni fotoğraflar çekeceğim.
Not: Konu başlığında RX 480 yazıyor, RX 460 olarak düzeltebilir miyiz.

Sistemi kurmuş bulunmaktayım elimde sadece windows 7 olduğu için onu kurdum. Şimdi yapmam gereken ne sistemin iyi çalışıp çalışmadığını nerden anlayabilirim ?

Tabikide haklısınız :) ancak windows 7 de kurdum ve ilk basta internetti bulamadı bende güncel olmayan anakarttan çıkan cd deki driver'ı yükledim.
Benim demek istedigim aida64 herhalde ona benzer programlarda stres testi yapmak istiyorum oneriniz nedir bide ssd performans testi için önerebileceğiniz program varmı?

Aynen hocam şu anda windows 32 bit yüklü ancak ekran kartını görmüyor internetten ekran kartı driver yükledim olmadı cd'den driver indirdim hala görmüyor. Sizce neden ?

Sağ salim bitse şu işler rahatlayacağım sonra fotoğraf atacağım buraya.

Aynen hocam şu anda windows 32 bit yüklü ancak ekran kartını görmüyor internetten ekran kartı driver yükledim olmadı cd'den driver indirdim hala görmüyor. Sizce neden ?

Sağ salim bitse şu işler rahatlayacağım sonra fotoğraf atacağım buraya.
Windows 7'den olabilir. Bu arada yanınızda Windows 7 değilde Windows 10 bulundurun. :) :)

Yaa bende anlamadım fanlar dönüyor ekran kartı ile bağladım zaten monitöre çalışmasa zaten görüntü gelmez ama çalışıyor. Neden böyle oldugunu bende anlamadım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı