[ALINDI] İ5 4590 ve R9 380 tabanlı sistem

Dostum biraz araştırıyorum kartı eğer içime sinerse bende alacağım. Hafiften de aklım yatmaya başladı çünkü yurtdışında Sapphire kullananlar memnun gözüküyor. Tamam MSI-Asus yazılımlarından mahrum kalacağız böyle çok şekil bir görüntüsü olmayacak ama benim için stabil olması önemli :D Nova Bilgisayar'ın youtube kanalında bu videoyu buldum bana değerler gayet stabil geldi. Orada çalışanları tanıyorum yarın arayıp iyice bilgi alacağım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben kasayı açmayacağımdan kasa gözükmeyeceğinden görünüme değil güç tüketimine değil performansa bakarım :) 2 tane ejderha baykuş olacak diye neden 100-200 tl ödeyelim :) Tabi bu işin şakası daha iyi soğutuyor olabilirler ama zalman z3 zaten serin bir kasa.

Nedense forumda nerde Sapphire ile alakalı bir şey görsem hemen kötüleniyor. Yok umarım sorun çıkartmaz yok keşke almasaydınız yok o yok bu ? ne kardeşim bu ?
7 yıl anakartından tutunda ekran kartına kadar Sapphire kullandım hiç bir şeyde olmadı. Yeni sistem dizdim daha 2 ay önce Sapphire hd7850 hala kutusunda duruyor 970 e bir şey olurda kullanırım diye. Msi, Asus, Gigabyte ile aynıdır benim gözümde Sapphire. Yıllardır bu işin içindeler nedir bu karalama kampanyası ?.
Yönetcilerden birisi facebook sayfasında da "Sapphire alıp da garantilerde sürünme" demişti. Anlamıyorum beyler sizi.

Nedense forumda nerde Sapphire ile alakalı bir şey görsem hemen kötüleniyor. Yok umarım sorun çıkartmaz yok keşke almasaydınız yok o yok bu ? ne kardeşim bu ?
7 yıl anakartından tutunda ekran kartına kadar Sapphire kullandım hiç bir şeyde olmadı. Yeni sistem dizdim daha 2 ay önce Sapphire hd7850 hala kutusunda duruyor 970 e bir şey olurda kullanırım diye. Msi, Asus, Gigabyte ile aynıdır benim gözümde Sapphire. Yıllardır bu işin içindeler nedir bu karalama kampanyası ?.
Yönetcilerden birisi facebook sayfasında da "Sapphire alıp da garantilerde sürünme" demişti. Anlamıyorum beyler sizi.

Bakın sadece kendinize bakıyorsunuz. Biz genel olarak konuşuyoruz. Bu forumda en az 10-15 konu gördüm saphirre iade etmek için. Şahsen 100-200 Lira verip üzerinde baykuş, ejderha olmasını kesinlikle tercih ederim. Çünkü uzun ömürlü olması gerekiyor benim için. Ayrıca sessizliğe de önem veririm. Ama almış arkadaşa ''niye aldın ?'' demek onun içine büyük bir kurt düşüreceğinden ben de karşıyım. Hayırlı olsun kardeşim.

Hocam incelemeyi bekliyorum. Gerek yabancı forumlar gerekse Türk forumlarında uzun süredir kartı kullanan çoğu kişi Nitro ile daha çok stabil bir deneyim olduğunu söylüyorlar. Birkaç kişi kartta sorun yaşamış onuda birebir değişim yapıyorlarmış. Yani Sapphire bu sefer başarmış olabilir bir şans vermek lazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı