[Alındı] i5 6402p ve RX 480 Nitro+ Sistem

Sistem gayet güzel olmuş hayırlı olsun. İlerde ssd, ve ikinci bir Rx 480 ile ilerde sistemi yükseltebilirsin. Bu arada monitörü nereden ve ne kadar fiyata aldın.

O anakartta tek PCI-e slot varken nasıl ikincisini önerirsin araştırmadan etmeden sallamayın.

Konu sahibi arkadaş en iyisini yapmışsın SSD ve RAM sonrada alınabilir. Sana önce freesync bir monitör lazım. Daha sonra SSD ve RAM alırsın. Hayırlı olsun.

Sonradan araştırınca fark etmiştim. Haklısınız. Bence amd ekran kartı almadan önce crossfire destekli bir anakart alınmalı. Çünkü crossfire ile performans artıyor baya.

Teşekkür ederim

Fiyatına göre dengeli bir sistem, güle güle kullanın

Teşekkürler

Mavi ekransız günler dileğiyle

Teşekkür ederim

Hayırlı olsun , bol fps'li günler

Teşekkürler

Acaba sitemi nereden topladınız

Konuda yazmıştım ama gözünüzden kaçmış sanırım okuduysanız Sistemi Sinerji'den topladım.

Hayırlı olsun. Güle güle kullanınız.

Teşekkür ederim

8GB RAM yetmiyor artık almışken 16 alsaydınız keşke. HDD yerine SSD alsaydınız çok daha iyi olurdu. Zaten alt tarafı 2 tane oyun yüklemişsiniz. Neyse hayırlı olsun.

Almışken ile olmuyor malesef bütçem varken daha sonra değiştiremeyeceğim parçalara yatırım yaptım İçim rahat Onları sonra tedarik edeceğim

Teşekkür ederim Şimdi zaten ben bunu bilerek yaptım. Bu sistem benim kardeşe gitti. Çöp bir leptoptan sonra ilaç gibi geldi ona crossfire'ı ben kendi sistemime yaparım ilerde Freesync monitör yolda geliyor.

Hayırlı olsun, güzel sistem olmuş. Gta V kaç fps alıyorsunuz?

Hayırlı olsun, güzel sistem olmuş. Gta V kaç fps alıyorsunuz?

Oyuna sahip değilim malesef o yüzden test edemedim. Belki şu video işinize yarayabilir.

*
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu arada ekran kartını ne kadar aldınız?

Hayırlı olsun. Sistem on numara olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…