[Alındı] i5 6402p ve RX 480 Nitro+ Sistem

Herkes demiş 16gb alsaydınız diye. Sanki arkadaş keyfinden 8 almış. Para olsa 32 de alırdı. Güzel bir sistem olmuş. Önceliğinizi iyi belirlemissiniz. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar testleri yanlış yapmışım ekran kartım güncel değilmiş, güncelledim ve daha iyi sonuçlar aldım en kısa zamanda konuyu düzenleyeceğim.

Hayırlı olsun
benim sorum PSU dan memnunmusun sessiz çalışıyormu?

Hocam selamlar öncelikle. Şimdi bu sistemi toplarken aklımda birçok soru vardı ama hikaye kısmını merak etmessen direk söyleyeyim çok memnun kaldım. Hayran oldum diyebilirim. Çünkü ses sorunundan yakınanlar vardı. Toplamadan önce korkuyordum ekran kartı çok ses çıkarır mı, coil whine çıkar mı, psu çok ses yapar mı diye. Sistem yanımda duruyor. Aşırı sessiz biçimde çalışıyor ki ben hemen masanın üstünde yanımda tutuyorum. Ekran kartının fanını %40-50 yapıncada pek rahatsız olmadım gayet sessiz bir sistem oldu. Zaten uzak olursa uzaktan kastım masanın altında falan olursa çalışıp çalışmadığını bile anlamassın o kadar diyorum. Sonuç çok çok çok memnunum.

Hayırlı olsun, bu kasayı gördüğüm her konuya yazmak istiyorum şu ekran kartı destek kısmı acayip hoşuma gidiyor merak ediyorum sökülebilir bir parça mı o ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…