[Alındı] i5 6402p ve RX 480 Nitro+ Sistem

1 ay önce yazmışsınız ben tekrar sormak istiyorum.Ekran kartı sesli çalışıyor mu herhangi bir test yaptınız mı?

1 ay önce yazmışsınız ben tekrar sormak istiyorum.Ekran kartı sesli çalışıyor mu herhangi bir test yaptınız mı?

Hocam kusura bakmayın bende aylar sonra görüyorum. Ekran kartımı belirttiğim gibi aylardır kullanıyorum kardeşimin bilgisayarı arada bende oturup saatlerce oyun oynadığım oluyor gayet sessiz. Bazen kartı fixed modda yani fan hızını kendimiz belirleyip öyle çalıştırıyoruz. %43-45 i geçtikten sonra hafiften gürültü çıkarmaya başlıyor ama zaten kulaklık takılı olduğu için duymuyoruz bile ki zaten otomatik modda bile %43-45 seviyelerine geldiğinde kart zaten soğumuş oluyor.

Merhaba sisteminizde SSD kullanmamışsınız sanırım. Bende yaklaşık 10 gün önce bir sistem topladım ve sistemimde sadece HDD var ve %100 disk kullanımı sorunu yaşıyorum. Diskimi HD Tune ile taradım ve sağlam çıktı. Bilgisayarı açtıktan sonra ilk 15 dakika bu sorun oluyor daha sonra kendiliğinden düzeliyor. Merak ettiğim siz acaba böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Windows 10 Pro 1703 kullanıyorum ve güncellemelerin hepsini aldım.

Görev yöneticisinden hangi programın diski %100 kullandığını yazmanız lazım. Ayrıca ben böyle bir sorunla karşılaşmadım. İlk 15 dakika yapıyor sonra düzeliyor demişsiniz. Antivirüs programı yüklüyse pc her açılışta arka planda tarama yapıyor ve 15 dakika sonra bitiriyor olabilir. Ve bu antivirüs değil başka birşeyde olabilir. Dediğim gibi hangi programın diski kullandığına bakmanız lazım. Eğer değişik bilmediğiniz bir isimle karşılaşırsanız sağ tık özellikler yapıp öğrenebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…