Bahadırkarpuz Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2016 #51 @Nuri34 oyun testleri yapıp bizimle paylaşır mısınız ?
Nuri34 Kilopat Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2016 #52 Bahadırkarpuz dedi: @Nuri34 oyun testleri yapıp bizimle paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla... pek vaktim olmadığı için test video su yakın bir zamanda yapamiycam ama gtav de bu ayarlarda oyun içinde 80 - 70 fps alıyorum
Bahadırkarpuz dedi: @Nuri34 oyun testleri yapıp bizimle paylaşır mısınız ? Genişletmek için tıkla... pek vaktim olmadığı için test video su yakın bir zamanda yapamiycam ama gtav de bu ayarlarda oyun içinde 80 - 70 fps alıyorum
Bahadırkarpuz Hectopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2016 #53 Nuri34 dedi: pek vaktim olmadığı için test video su yakın bir zamanda yapamiycam ama gtav de bu ayarlarda oyun içinde 80 - 70 fps alıyorum Eki Görüntüle 151052 Genişletmek için tıkla... Hmm iyiymiş tamam teşekkürler. Bende aynı sistemi düşünüyorum. Ondan sordum.
Nuri34 dedi: pek vaktim olmadığı için test video su yakın bir zamanda yapamiycam ama gtav de bu ayarlarda oyun içinde 80 - 70 fps alıyorum Eki Görüntüle 151052 Genişletmek için tıkla... Hmm iyiymiş tamam teşekkürler. Bende aynı sistemi düşünüyorum. Ondan sordum.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2016 #54 Aynen O fiyata RX 470' li sistem toplanabilirdi. Ama almışsınız. Bize hayırlı olsun demek düşer. Çok çok özür dilerim. Yanışlıkla bu konuya yazdım. Ayrıca konuyu hortlattım. Herkesden çok özür diliyorum.
Aynen O fiyata RX 470' li sistem toplanabilirdi. Ama almışsınız. Bize hayırlı olsun demek düşer. Çok çok özür dilerim. Yanışlıkla bu konuya yazdım. Ayrıca konuyu hortlattım. Herkesden çok özür diliyorum.
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 12 Kasım 2016 #55 Deadpool1533 dedi: Aynen O fiyata RX 470' li sistem toplanabilirdi. Ama almışsınız. Bize hayırlı olsun demek düşer. Çok çok özür dilerim. Yanışlıkla bu konuya yazdım. Ayrıca konuyu hortlattım. Herkesden çok özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... 14 Mart 2016 tarihinde konu başlatılmış. Bu tarihte bahsettiğiniz kartın adı bile yoktu. Edit: Açıklamanızı şimdi gördüm.
Deadpool1533 dedi: Aynen O fiyata RX 470' li sistem toplanabilirdi. Ama almışsınız. Bize hayırlı olsun demek düşer. Çok çok özür dilerim. Yanışlıkla bu konuya yazdım. Ayrıca konuyu hortlattım. Herkesden çok özür diliyorum. Genişletmek için tıkla... 14 Mart 2016 tarihinde konu başlatılmış. Bu tarihte bahsettiğiniz kartın adı bile yoktu. Edit: Açıklamanızı şimdi gördüm.
D Deadpool1533 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Haziran 2016 Mesajlar 1.043 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2016 #56 PC Uzmanı dedi: 14 Mart 2016 tarihinde konu başlatılmış. Bu tarihte bahsettiğiniz kartın adı bile yoktu. Edit: Açıklamanızı şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Başka konuya cevap yazacaktım. Yanlışlıkla yazdım. Tekrar özür dilerim.
PC Uzmanı dedi: 14 Mart 2016 tarihinde konu başlatılmış. Bu tarihte bahsettiğiniz kartın adı bile yoktu. Edit: Açıklamanızı şimdi gördüm. Genişletmek için tıkla... Çok haklısın. Başka konuya cevap yazacaktım. Yanlışlıkla yazdım. Tekrar özür dilerim.