[Alındı] i5 6600 ve GTX 1070 Sistem

Çok haklısınız. Monitörü 74 hz yapıp fast sync açıyorum ama bu fast sync oyunlarda kasma yaptırıyor sebebini bilen var mı ? V sync gibi oldu bu da, bazı oyunlarda sınırsız fps alırken örneğin witcher 3'te 74'e sabitliyor fps'i ve oyunu felaket kastırıyor. Hele gta 5 hiç oynanmıyor .. Fast sync'i iyi bir şey sanıyordum ben de. Bf 4 falan da kasmadan oynanmıyor.

Çok haklısın abi monitörde önemli senin tek ekran kartı benim pc'den daha performanslı

Çok haklısın abi monitörde önemli senin tek ekran kartı benim pc'den daha performanslı

Şu an sistemde sıkıntı olarak bi power cızırdaması var ups alınması lazım normalde, bir de monitör oyun için iyi değil 1ms 144hz şarttı. Ayrıca kartın founders edition olması da büyük bir eksi.

o monitör darboğazı olayının halledilmesi lazım çok saçma birşey , milyonlarca 1080p monitör kullanan insan var bu kadar insanı göz ardı etmemeleri lazım.

Öncelikle hayırlı olsun, bende de i5 6600 işlemci , Msi H170 anakart ve 16 gb , 2133 Mhz ram var. Ekran kartı arayışım sürüyor bazı arkadaşlar gtx 1070 ile bu sistemin darboğaz yapacağını söyledi . Sizin görüşünüzüde alabilirmiyim , teşekkürler ..

Kesinlikle yapmaz.

Kim o arkadaşların? Sanırım kıskanmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…