[Alındı] i5 6600 ve GTX 1070 Sistem

Merhabalar konuyla pek alakası olmayacak ama size bir sorum olacak ben msi gtx 1070 gamınx 8g ekran kartı üzerine i7 6700k işlemci sizim ramlarınızden xigmatek talon 750 plus 80 w samsung 850 evo 250 gb ssd geri kalanlarını da uygun aldım aldım ama 1080p 144 hz monitör almaay bütçem yetiyor benchmark testlerıne baktım cok sıkıntı olmuyo genelde bi 20 fps daah fazla oluyo bazen aynı oluyo tabii 2k daha mantıklı ama 1080p 144 hz alırsam cok mu sıkıntı olur size sormak ıstedim iyi günler (kişisel mesajlar malum kapalı kusura bakmayın).

Çok sıkıntı olmaz ama 2k ile aynı performansı alıyorsunuz işte sıkıntı orada. Belki ileride optimize ederler bu sorunu ama bilmiyorum. Benimde 1080p ve 2k da alacağım fpsyi 1080p'de alıyorum tek eksiği bu. Ama güçlü oyunlarda kart yine tamamını kullanıyor ayarları fullerseniz, gta 5 , farcry 4 gibi.

Mesela cs'de kart %40'ını falan kullanıyor 250 fps falan alıyorum. Gtx 960' la falan eşdeğer performans veriyor. Ama 144 fpsyi her türlü alacağınız için sıkıntı olmaz o açıdan.

Kasa seçiminde yanlış yapmışsın.
Kasa konusunda everest kalitesizdir.

Aynı overclock profilini yapınca ekranda karıncalaşma oluyo aynı işlemci aynı ekran kartı neyde sorun vardır sizce hangisini servise veriyim

Merhaba acaba, 144 Hz bir monitörde yine mi ekran kartı kullanımı düşük olacaktır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…