[Alındı] İ5 6600K ve GTX970 Sistem

halil_ibrhm

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
yüksek lisans öğrencisi
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır beklediğim masaüstü bilgisayarı toplamayı başardım. Uzun soluklu olması umuduyla DDR4 olsun istedim. Oyun-video ve gerektiğinde programlama-kod yazma olmazsa ev işlerinde yardımcı olması amacıyla toplandı. Sistem şu şekilde;
  • -i5 6600k
  • -Asus Maximus VIII ranger
  • -Corsair lpx 4x4 3000 MHz DDR4 RAM
  • -H100i gtx cpu soğutma
  • -Evga GTX970 ftw+
  • -Crucial MX 200 SSD
  • -G103 klavye G502 mouse
  • -Nzxt h440 kırmızı siyah kasa
  • -Mx239h Asus monitör

Birkaç güne fotoğrafları ekleyebilirim.
5 yıl bekledim bir 5 yıl severek kullanmak istiyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Acil cevap bekliyorum çünkü o kasayı almak için 750 TL'yi gözden çıkarttım. :)

2.jpg

ben japonya'da yaşıyordum şimdi Türkiyedeyim o kasayı gelirken alacaktım ama maalesef kilo sınırım vardı ve çok eşya getirdim o yüzden kaldı, ayrıca o kasa çok iyi ya :)

Merhaba, evet kasa maalesef çok maliyetli :( Ben bir forumda satan bir arkadaştan aldım ancak yine de pahalı bir zevk oldu. Kasa bizim için pahalı bir de güç kaynağı meselesi var eklemeyi unuttuğum o da EVGA 750 G2, ikinci el bulabildim yine bir forumda. UPS monitörümü getirmediği için tam fotoğrafları yükleyemiyorum kusura bakmayın ilk fırsatta ekleyeceğim. Tüm iyi dilekler içinde teşekkürler :)

Bayram dolayısıyla oyun denemesi yapamayacağım ama şu an budur. Teşekkürler :)
1.jpg
3.jpg
2.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı