[Alındı] İ7 4790, MSI R9 390 Sistem

Hayırlı olsun. Ekran kartı tercihi şaşırttı. Daha önce ki bir konuşma da Nvidia'yı tercih edersiniz imajı oluşmuştu. Özellikle GTX 970 hakkında çok olumlu değerlendirmeler yaptınız. Sanırım fiyat uygun geldiği için R9 390 aldınız. [emoji4]
Oradaki konuşmaya farklı bir açıdan bakarsanız eğer yanlış tespitleri düzeltmeye çalıştım. Bir markanın fanı olmak normal birşey fakat yanlışlarını doğru olarak göstermek abes kaçıyor.
Bende karşı çıkarak yanlış olana yanlış demeye çalıştım.
Dediğiniz gibi fiyat benim için önemli bir etkendi fakat en önemlisi backplate'i olması. :) Gelecek olan fanlarda kırmızı çerçeveli olduğundan görsellikte büyük önem taşıyor backplate. :)
Teşekkür ederim.

Orası öyle. Bazı arkadaşlar körü körüne kullandıkları ürünleri destekliyor, övüyor, savunuyor. Sanki firmalar kendilerine ücret veriyor. Halbuki her firmanın eksiği, kusuru var. Yokmuş gibi göstermek başka bir boyut oluyor. Ama R9 390 üzecek değil. İyi günlerde kullanın. [emoji4]

Ücretler doğruysa anakart ve ekstra fanlar ucuza gelmemiş. Eğer bunları vatandan alacak olsan kafadan 6000 tutardı.
Hepsinden bahsetmedim zaten, bazı ürünleri ucuza temin ettim. Çoğunu HB ve Hızlıal üzerinden temin ettim. :)

Orası öyle. Bazı arkadaşlar körü körüne kullandıkları ürünleri destekliyor, övüyor, savunuyor. Sanki firmalar kendilerine ücret veriyor. Halbuki her firmanın eksiği, kusuru var. Yokmuş gibi göstermek başka bir boyut oluyor. Ama R9 390 üzecek değil. İyi günlerde kullanın. [emoji4]
Dediğiniz gibi. :) Kartı henüz tam olarak test etme şansım olmadı fakat League of Legends oyununda ortalama 50-60 derece arasında çalışıyor. Gerçi ekran kartının yaklaşık %15'ini kullanıyor. :)

Biz bu sistemi beğendik. Kasa seçimi özellikle güzel olmuş.

Ayrıca, personel indirimi ne güzel şey... :) Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı