[ALINDI] i7 6700k GTX 1070 Sistem

@Kemal Erdoğan işler birazcık resmiyetten uzak gibi ama ucuza satıyorlar baya. bugün teslim alıcam bilgisayarı o zaman yorum yapabilirim ancak. benim en içime sinmeyen şey kasa toplanirken izlemeye izin verilmemesi ama her yerde böyle eksende de ebrarda da izin vermiyolar buna. 2. el parça takıp takmadıkları nasıl anlayabilirim bilemedim
ama ordaki ilgilenen arkadaş gayet güler ve tatlı yüzlü bi güven verdi bana şahsen. dün alcaktım aslında kasayı bi aksaklık çıktığını söylediler bugün beni arıcaklar ve kasayı almaya gidicem o zaman izlenimlerimi söyleyebilirim tam olarak.

@yupe Yorumlarınızı merakla bekliyorum hocam Bir de kargo maliyetini soracaktım da elden alıyorsunuz sanırım

Hocam sistemin kaç paraya denk geldi şimdi?

Bende sistem toplama hazırlıkları yapıyorum. Senin sisteminde açıkçası hoşuma gitti.

@Spontune @doğuşM

bilgisayarı aldım sonunda ama aklımda bir kaç soru var kasadan normal laptopumdan çıkanın 4-5 katı fan sesi çıkıyo normalmi bu ve ekran kartında coil whine olup olmadığını nasıl anlayabilirim. ekranım olmadığından ve televizyonda hdmi ile görüntü alamadığımdan şuan fazla kurcalayamıyorum birde nzxt h440 kasa power tuşunun ışığı yanıp sönüyo sürekli yanık durması gerekli değilmi ?

@Kemal Erdoğan
evet elden aldım şuan geldim eve ama ekranım olmadığı için açamıyorum televizyona bağladım belki görüntü verir diye hdmi ile görüntü gelmedi. arkadaşlar ilgili ama toplama işlemi biraz baştan salma yapılmış kasanın içi şuan güzel değil beğenmedim. tekrar birinden yardım edip içini düzeltmeye girişcem galiba

@Fathe
totalde 5800 gibi bi fiyata geldi galiba monitör dışında 2 parçayıda amazondan aldım ama.

Hangi 2 parçayı Amazondan aldın acaba? Bir de ne kadar fiyat farkı oluyor? Bende yaz sonu bir Skylake sistem toplayacağım ama GTX 1060 ile bile seninki ile aynı fiyata geliyor sistem.

Hangi 2 parçayı Amazondan aldın acaba? Bir de ne kadar fiyat farkı oluyor? Bende yaz sonu bir Skylake sistem toplayacağım ama GTX 1060 ile bile seninki ile aynı fiyata geliyor sistem.
sıvı soğutucu ve psu yu yurtdışından aldım bide ebrar bilgisayar çok ucuz diğer yerlere nazaran

@119453 normal değil, güzel bir kasaya sahipsin o kasa da ses yalıtımı var çok fazla ses duyacağını sanmam.
İnce tiz bir ses geliyorsa coil whine olabilir. Fakat kasadan ses geliyor demek büyük bir kavram güç kaynağı olabilir, fanlar olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kasanın normal sesi videoda var buna ekran kartının da sesini katarsan biraz arta bilir ancak ince ve tiz bir ses kesinlikle çıkmamalıdır.
Kasayı kullanmadım ama bende sabit kalıyor diye biliyorum. Neden olduğuna dair bir fikrim yok. Belki monitöre bağlamakla ilgilidir. Monitörle test ettikten sonra tekrar devam ediyorsa anlatırsın yine yardımcı olmaya çalışırım.

galiba sıvı soğutucudan çıkıyo sesin çoğunluğu ama nasıl emin olurum bilemedim. bide bilgisayarcı arkadaş dvi değil hdmi kullancaksın dedi 144 hz almak için dvi dan bağlamam gerekmiyormu dvi dan görüntü alamazsın dedi bana. birde ekran kartı daha tanıtılmadı bilgisayarı şuan monitörü ik aldığımda ekran kartınamı bağlıcam hdmi i anakartamı

@119453 anakarta tak hdmi girişini bios ayarları yapılmadıysa yap. Sayfanın nasıl açılacağını bilmiyorsan msi gaming m5 anakart için hangi tuşla açıldığını bulman gerek. OC yapacak isen yap, windows kurulumunu yap daha sonra ekran kartını tanıta bilirsin.

@doğuşM windows deneme sürümü kurmuş bilgisayarcı arkadaş ama daha ekran kartı tanıtılmamış güncellemerli yaptıktan sonra tanır dedi bana bilgisayarcı. birde kablolar çok baştan salma takıldığı için düzenlemek istiyorum kabloları çıkarıp aynı yere tekrar taksam sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…