[ALINDI] i7 6700k GTX 1070 Sistem

bakıyorum şuan ama eğer çok ses çıkartan bi klavye değilse razerin modellerinden alıcam gibi duruyo şuan gameekstranın mağazasına gidip denicem artık. çünkü razer cidden çok hoş duruyo
Görüntü olarak hoş olmadığını kimse iddia edemez gerçekten. Ancak sadece görünen güzellik midir önemli olan?

@KadirCinoglu neyse artık bu sistemi bir alayımda 2. ekranı ondan sonra düşünücem zaten hayırlısıyla bir sıkıntı olmadan asıl parçaları halledeyimde başka birşey istemiyorum şuan diğerleri sonra :p

@Grimfrost sadece güzellik değil tabiki işlevide önemli ama kötü klavyelermiki razer lar ? kalite görüntü orantılı olsa yeter bana :D çok titizimdir o konuda gözüme hoş gözükmeyen takılan bi nokta olursa duramam ben ona bakarak öyle :D

@Grimfrost sadece güzellik değil tabiki işlevide önemli ama kötü klavyelermiki razer lar ? kalite görüntü orantılı olsa yeter bana :D çok titizimdir o konuda gözüme hoş gözükmeyen takılan bi nokta olursa duramam ben ona bakarak öyle :D

Bende de set takıntısı var :D Tüm ekipmanlarımi razer almayı planlıyorum.

ASUS MG248Q bu monitörü almamalısın ilk baktığım sitede Freesync olduğu yazmıyordu. AMD ekran kartı ile kullanılabilecek bir özelliğe sahip alacağın monitörde G-SYNC olmasına özen göstermelisin.

@Spontune Bende öyle düşünüyorum, önerdiğim monitör fiyatı da uygun ama G-sync özelliği yok sanırım performansa olumsuz yönde etkisi olmayacağını düşünüyorum. Sence G-sync aman aman bir özellik mi? Kesinlikle olmalı mı?

@EfknGllc
simdilik mause um logitech ama razer klavye alirsam ilerde onuda degistircem :D
@doğuşM
gsynclar cok pahali o yuzden alamiyorum. mg248q alsam freesync in bi eksisi olurmu? saniyorsam asusun bir dusuk modelinde de freesync var.
@Spontune
onlar hem cok asiyor butceyi hemde ben cok fazla buyuk ekran istemiyorum malum 15" laptop kullandim bugune kadar 24 inch bile zorlucakken 2k larin cogu 27" :D

@doğuşM
Performansa etkisi yok ancak daha iyi oyun deneyimi sağlar. V-sync açarsan da 144 karenin altına inmesi muhtemel ve kekeleme yaratır. Tabi arkadaş 1920*1080 24" istiyor ancak o ekran kartı %100 kullanılır mı bilemem.
@119453
24" olmasını çok istiyorsan bari 4K 24" bul Retina standardına çok yakın (Retina standardı olması için 4K 21.5" olması gerek). Retina standardını da söyleyeyim. Apple'ın çıkardığı bir standart. Çoğu telefonlarda bu var belli uzaklıktan pikselleri saymama durumu. Pikselleri sayamıyorsunuz göremiyorsunuz. Baktığın görüntü gerçekten daha netmiş gibi görürsün.
Viewsonic 24 Vx2475smhl-4k Ultra Hd Multimedia Monitör - n11.com
4K 60 hertz 5.23 mili saniye input lag 4 mili saniye tepki süresi var. Yani 60 hertz için çok rahat yeterli gelir hayalet efekti olmaz. Şunu da söyleyeyim dizüstünün ekranına baktığın kadar yakından bakmayacaksın. O yüzden seni zorlamayacak. 24" oyunlar için yeterli, sana fazla gelmez, belki 27" alışman zor olur görüntü hakimiyetinde zorlanırsın falan.
Hesapladım görüntü çerçeve hariç 24" ise 24" olarak hesapladım 183,5 PPI.
Eğer 24" çerçeve dahil ise 23.6" olarak hesapladım 186,6 PPI.
Retina standardı için 218-219 PPI olması gerek (monitör için, telefona daha yakın bakıldığı için 300+ PPI olması gerek). Ancak sen ekrana hakim olmak için belki daha uzağa koyarsın pikselleri sayamazsın. Yine pikselleri görmezsin de neyse. :rolleyes:

Yalnız kendi sitesinde PPI değeri yazıyormuş 187 PPI. Büyük ihtimal yuvarlamışlar. Çünkü listedeki PPI değerlerini hesapladığımda da hep 1 eksiği çıkıyordu ya da 0,5. :)

@Spontune
4k da görüntü kalitesi daha iyi oluyorda şeyi sorucam ben oyun ağırlıklı topladığım için 144 hz olması önemli değilmi cs go overwatch wow lol dota ağırlıklı kullanıcam. birde dediğim gibi doğum günü hediyesi olarak monitör isticem 1500 bile fazla gelirken 1500 ün üstüne çıkmak istemiyorum şuan ayıp olur çünkü.
biraz cahil kaldım bu monitör konusunda kusura bakmayın :D

birde elektrik kesintisi azda olsa olan bi yerde okuyorum. bunun önlemi için ups ne önerirsiniz küçük ses çıkarmayan bişey istiyorum bilgisayarı kapatana kadar idare etsin yeter. bi ups sadece kasaya yetermi yoksa monitörede lazımmı

Son düzenleme:
Tamam o zaman. BenQ XL2430T aldır ya da XL2411Z. Hocam ayıptır sorması böyle düşük yük veren oyunlar için neden böyle bir sistem topladın? Ekipmanlara yatırım yapsaydın daha iyi olurdu sanki.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı