SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Kasım 2016 #61 Teknococuk2 dedi: Donanım hakkında çok bilgim yok. Bu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanının pompa kısmı. İşlemci üstüne gelir, işlemciyi soğutur. Yani arabalardaki radyatör sistemiyle aynı diyebiliriz. Asım Demir dedi: Eki Görüntüle 197811 Genişletmek için tıkla... Cooler Master Mastercase 5 her şeyi değiştiriyor. Cidden güzel bir kasa. Bu arada Sıvı soğutma için kit mi aldınız yoksa direkt yukarıya mı taktınız? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2016
Teknococuk2 dedi: Donanım hakkında çok bilgim yok. Bu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutmanının pompa kısmı. İşlemci üstüne gelir, işlemciyi soğutur. Yani arabalardaki radyatör sistemiyle aynı diyebiliriz. Asım Demir dedi: Eki Görüntüle 197811 Genişletmek için tıkla... Cooler Master Mastercase 5 her şeyi değiştiriyor. Cidden güzel bir kasa. Bu arada Sıvı soğutma için kit mi aldınız yoksa direkt yukarıya mı taktınız?
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.314 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 6 Kasım 2016 #62 SideWinder dedi: Bu arada Sıvı soğutma için kit mi aldınız yoksa direkt yukarıya mı taktınız? Genişletmek için tıkla... Yukarıda takılı. Aralıkta CM mağaza açacağını söyledi. Onu bekliyorum kit için. Yurdışından çok pahalı oluyor.
SideWinder dedi: Bu arada Sıvı soğutma için kit mi aldınız yoksa direkt yukarıya mı taktınız? Genişletmek için tıkla... Yukarıda takılı. Aralıkta CM mağaza açacağını söyledi. Onu bekliyorum kit için. Yurdışından çok pahalı oluyor.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Kasım 2016 #63 Asım Demir dedi: Yukarıda takılı. Aralıkta CM mağaza açacağını söyledi. Onu bekliyorum kit için. Yurdışından çok pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım.
Asım Demir dedi: Yukarıda takılı. Aralıkta CM mağaza açacağını söyledi. Onu bekliyorum kit için. Yurdışından çok pahalı oluyor. Genişletmek için tıkla... Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım.
Melih DARCAN Kilopat Katılım 26 Ağustos 2015 Mesajlar 491 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #64 SideWinder dedi: Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım. Genişletmek için tıkla... Şimdi güzel oldu ama ben Corsair'ciyim [emoji1]. O da yapsa bi' Mastercase gibi bir kasa Masterliquid Pro gibi bir sıvı soğutma alsak.
SideWinder dedi: Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım. Genişletmek için tıkla... Şimdi güzel oldu ama ben Corsair'ciyim [emoji1]. O da yapsa bi' Mastercase gibi bir kasa Masterliquid Pro gibi bir sıvı soğutma alsak.
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.314 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 6 Kasım 2016 #65 SideWinder dedi: Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım. Genişletmek için tıkla... Cmstore.eu ile ilgili görüşürken, cmstore.eu gibi bir internet mağazası açacaklarını söylediler.
SideWinder dedi: Ciddi misiniz? CM Türkiye'de mağaza mı açıyor? Eğer açılırsa ve makul bir fiyata gelirse direk Maker 5 yükseltme kitini alırım. Genişletmek için tıkla... Cmstore.eu ile ilgili görüşürken, cmstore.eu gibi bir internet mağazası açacaklarını söylediler.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Kasım 2016 #66 Melih DARCAN dedi: Şimdi güzel oldu ama ben Corsair'ciyim [emoji1]. O da yapsa bi' Mastercase gibi bir kasa Masterliquid Pro gibi bir sıvı soğutma alsak. Genişletmek için tıkla... Corsair de güzel ama MasterCase'i görünce daha iyi geldi bana. Zira ben kasada modifikasyon yapmayı, takıp çıkarmayı, kullanmadığım parçaları sökmeyi seven birisiyim. Ama Corsair'de böyle bir seri yapsa iyi olur. Asım Demir dedi: Cmstore.eu ile ilgili görüşürken, cmstore.eu gibi bir internet mağazası açacaklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Yani internet üzerinden olacak, sadece vergi ve kargo fiyatları uçuk olmayacak, öyle mi?
Melih DARCAN dedi: Şimdi güzel oldu ama ben Corsair'ciyim [emoji1]. O da yapsa bi' Mastercase gibi bir kasa Masterliquid Pro gibi bir sıvı soğutma alsak. Genişletmek için tıkla... Corsair de güzel ama MasterCase'i görünce daha iyi geldi bana. Zira ben kasada modifikasyon yapmayı, takıp çıkarmayı, kullanmadığım parçaları sökmeyi seven birisiyim. Ama Corsair'de böyle bir seri yapsa iyi olur. Asım Demir dedi: Cmstore.eu ile ilgili görüşürken, cmstore.eu gibi bir internet mağazası açacaklarını söylediler. Genişletmek için tıkla... Yani internet üzerinden olacak, sadece vergi ve kargo fiyatları uçuk olmayacak, öyle mi?
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.314 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 6 Kasım 2016 #67 SideWinder dedi: Yani internet üzerinden olacak, sadece vergi ve kargo fiyatları uçuk olmayacak, öyle mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den kargolanacağı için masraflar Türkiye şartlarına göre olacaktır tabii ki.
SideWinder dedi: Yani internet üzerinden olacak, sadece vergi ve kargo fiyatları uçuk olmayacak, öyle mi? Genişletmek için tıkla... Türkiye'den kargolanacağı için masraflar Türkiye şartlarına göre olacaktır tabii ki.
Teknococuk2 Megapat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2016 #68 Yükseltme kiti dediğiniz şeyin sıvı soğutma ile ilgisi nedir?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 6 Kasım 2016 #69 Teknococuk2 dedi: Yükseltme kiti dediğiniz şeyin sıvı soğutma ile ilgisi nedir? Genişletmek için tıkla... Kasayla ilgili bu. Bu kasanin iki modeli var. Pro ve normal. Ben Proyu kullanıyorum, üst kısıma radyatör bloğunu takmak için braket var. Asım Demir ise normal modeli killanıyor, onunkinde direkt ızgara var. Eve gidince detaylı fotoğraflarını atarım.
Teknococuk2 dedi: Yükseltme kiti dediğiniz şeyin sıvı soğutma ile ilgisi nedir? Genişletmek için tıkla... Kasayla ilgili bu. Bu kasanin iki modeli var. Pro ve normal. Ben Proyu kullanıyorum, üst kısıma radyatör bloğunu takmak için braket var. Asım Demir ise normal modeli killanıyor, onunkinde direkt ızgara var. Eve gidince detaylı fotoğraflarını atarım.
Asım Demir Technopat Moderatör Forumun Hafızası Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 25.314 Makaleler 105 Çözümler 1.120 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri - Intel Core Ultra 9 285K İşlemci - ASUS ROG STRIX Z890-F Gaming WiFi Anakart - Gainward RTX 5080 Phoenix Ekran Kartı - G.SKILL 48GB TRIDENT Z5 CK DDR5 8600MHz CL40 RGB CUDIMM RAM - Lian Li O11D EVO RGB Kasa - Arctic Liquid Freezer III 420mm AIO - Samsung 980 Pro 500GB SSD - Samsung 980 Pro 1TB SSD - KIOXIA Exceria Pro 1 TB SSD - WD Black SN810 500GB SSD - MSI G274QPF-QD 170 Hz 2K - Acer Nitro VG271P 27" 144 Hz - Samsung Odyssey G3 27" 165 Hz Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Haber Editörü 6 Kasım 2016 #70 Teknococuk2 dedi: Yükseltme kiti dediğiniz şeyin sıvı soğutma ile ilgisi nedir? Genişletmek için tıkla... Soldaki Pro, sağdaki düz model. Pro modelinde radyatör için ek yükseltme kiti var, bende yok.
Teknococuk2 dedi: Yükseltme kiti dediğiniz şeyin sıvı soğutma ile ilgisi nedir? Genişletmek için tıkla... Soldaki Pro, sağdaki düz model. Pro modelinde radyatör için ek yükseltme kiti var, bende yok.