[Alındı] i7 6700K ve GTX 1070 Sistem

Peki HyperX Savage ile Predator arasındaki fark hakkında bilginiz var mı? Ve ikisinin de Z170 ile uyumluluğu konusunda. Bir çok yerde sordum ama cevap alamadım.
HyperX Savage normal kullanımlar için rahatça önerilirken, Predator biraz daha üst seviye bellekler. Normal kullanımdan kastım, ağır render veya mühendislik alanlarında, çizim ve dizayn için kullanılan veya tercih edilen model değil... Tabi bura da kesenin ağzını açmak gerekiyor. :D Uyumluluk konusuna gelecek olursak, belirttiğim gibi profesyonel kullanımlarda büyük fayda sağlayacaktır... Voltaj değerleri ile oynamaya başladığınızda bunu anlayacaksınız. Çünkü Overclock' ta belli bir yere kadar çözüm. :) Daha çok ayrıntı için konu açmanızı öneririm... Umarım bir fikir beyan edebilmişimdir. :)

HyperX Savage normal kullanımlar için rahatça önerilirken, Predator biraz daha üst seviye bellekler. Normal kullanımdan kastım, ağır render veya mühendislik alanlarında, çizim ve dizayn için kullanılan veya tercih edilen model değil... Tabi bura da kesenin ağzını açmak gerekiyor. :D Uyumluluk konusuna gelecek olursak, belirttiğim gibi profesyonel kullanımlarda büyük fayda sağlayacaktır... Voltaj değerleri ile oynamaya başladığınızda bunu anlayacaksınız. Çünkü Overclock' ta belli bir yere kadar çözüm. :) Daha çok ayrıntı için konu açmanızı öneririm... Umarım bir fikir beyan edebilmişimdir. :)
Daha önce konu açmıştım ama ne yazık ki yine cevap alamamıştım.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

Merhaba, uzun süredir X550JK kullanıyordum ve masaüstünün vakti geldi. Hazır Skylake serisi de çıkmışken bir yerden başlayayım dedim. Birkaç eksiği var fakat gayet iyi bir sistem oldu diye düşünüyorum. Montajdan önce birkaç bilgi vermek istedim. Montajdan sonra görselleri ekleyeceğim. Ayrıca detaylı testler için ayrı bir konu da gelecek.

Özel teşekkürler;

@er36po
@Erkan Çevik
@Yararsız Üye

Alınan parçalar;

Eki Görüntüle 118994
PSU, ekran kartı alınana kadar idare etmesi için alındı. Bu fiyat düzeyindeki güvenebileceğim PSU'lardan biri.
Ekran kartı da dediğim gibi daha sonra eklenecek.

Elimde olan parçalar;
  • Samsung 840 EVO 120 GB SSD
  • Cooler Master RC-K380
Alınacak olan parçalar;
  • GTX 970 veya muadili bir kart
Montaj öncesinden birkaç görsel;

Alınan ürünlerin kutuları;

Eki Görüntüle 118993

İ5 6600K;

Eki Görüntüle 118991

Eki Görüntüle 118992

HyperX Fury 2666 MHz DDR4 RAM'ler;

Eki Görüntüle 118990

Güncelleme (18-04-2016);

• GALAX GTX 970 EXOC Black Edition alındı
  • Cooler Master MasterCase 5 alındı
Güncelleme (07-06-2016);

8 GB daha bellek alınarak totalde 16 GB'a çıkarıldı.

Eki Görüntüle 155556 Eki Görüntüle 155557 Eki Görüntüle 155558
Hocam bu CPU sıvı soğutucularının fan kısmı genelde kasanın dışarı havayı atan egzoz kısmına mı yerleştiriliyor? Yani kasanın egzoz fanı çıkarılıp, yerine CPU fanı mı koyuluyor? Bir de RAM 2666 MHz zannedersem ama Anakart çok daha fazlasını destekliyor. Bu RAM'lerin özel soğutucusu yok sanırsam bu RAM'lere O.C yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı