[Alındı] i7 6700K ve GTX 1070 Sistem

Z170 anakartlarda 4 RAM slotu kullanmak sıkıntı çıkarır mı? Sistemimde MSI Z170A Gaming M5 Anakart ve HyperX Predator (4x4) 16 GB DDR4 RAM'ler mevcut. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce? Siz de 4 kanalı da kullandığınız için sordum. Sistemimde PSU eksik olduğundan test edemiyorum maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Asım Demir hocam. 6600K'dan 6700K geçince performasnta ne kadar bir artma oldu? Ben şuan 6600K 4.7 GHZ OC kullanıyorum. Ekran kartı olarak GTX 1080 alacağım. Darboğaz yapar mı ya da GTX 1080 ekran kartını iki işlemci arasında ne kadar performans farkı olur? Cevaplarsanız çok teşeKkür ederim.

Z170 anakartlarda 4 RAM slotu kullanmak sıkıntı çıkarır mı? Sistemimde MSI Z170A Gaming M5 Anakart ve HyperX Predator (4x4) 16 GB DDR4 RAM'ler mevcut. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım sizce? Siz de 4 kanalı da kullandığınız için sordum. Sistemimde PSU eksik olduğundan test edemiyorum maalesef.
Sorun oluşturacak bir şey koyulmaz zaten, kullanabilirsin.
@Asım Demir hocam. 6600K'dan 6700K geçince performasnta ne kadar bir artma oldu? Ben şuan 6600K 4.7 GHZ OC kullanıyorum. Ekran kartı olarak GTX 1080 alacağım. Darboğaz yapar mı ya da GTX 1080 ekran kartını iki işlemci arasında ne kadar performans farkı olur? Cevaplarsanız çok teşekkür ederim.
Oyunlardaki performans farkı genel olarak gözle görülür değil. Fark çok hareketli, aksiyonlu sahnelerde belli oluyor. Düşme yaşanan yerlerde yaşanmıyor veya daha az yaşanıyor.
En büyük fark bellek okuma/yazma ve render performansında oldu.
GTX 1080 için i5 6600K 4.7 GHz'de taşıyabilir. Duruma göre i7 6700K'ya geçersin.

Donanım hakkında çok bilgim yok.
Bu nedir acaba?

Screenshot_2016-11-05-16-51-21-1.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı