[Alındı] Intel i5 7600 MSI RX 480 8 GB MSI H270 Gaming M3 Sistem

@Jira @FantastikTürk ayne dostlarım elektronik eşyaların fiyatları aşırı arttı. Zamanında 1000 TL olan ürün şimdi 1400 vs. Amazon'dan almak mantıklı beklerim diyorsanız. Ama şuan dolar ve Euro kuru o siteleri de etkiled azda olsa. O yüzden rx480 i denemeyi düşünüyorum. CS GO, LOL, H1Z1, BF1 de beni üzmeyeceğini düşünüyorum ekran kartının.

DN : daha demin sandisk SSD geldi geri iade ettim almadan. Crucial geleydi iyiydi :(

@FantastikTürk önerdiğin ssd zamanında 310 tl civarındaydı ah ah :(

@FantastikTürk @Fatih Toprak @Jira @Sirius144p Monitör kaldı ve ssd de geri gönderdiğim için oda yok. Diğer parçaların hepsi geldi. RAM, işlemci anakarta takım kasaya monte ettim. Power biraz karışık geldi anakart üzerine kabloları doğru takarım umarım. Şuan dışarıya çıktığım için o işlemde yarım kaldı. Monitörü Amazon'dan almayı düşünüyorum. Türkiye'de aşırı pahalı :S

@FantastikTürk @Fatih Toprak @Jira @Sirius144p Monitör kaldı ve ssd de geri gönderdiğim için oda yok. Diğer parçaların hepsi geldi. RAM, işlemci anakarta takım kasaya monte ettim. Power biraz karışık geldi anakart üzerine kabloları doğru takarım umarım. Şuan dışarıya çıktığım için o işlemde yarım kaldı. Monitörü Amazon'dan almayı düşünüyorum. Türkiye'de aşırı pahalı :S
Hocam Windows'u etkinleştirme olayını nasıl hallettiniz. Bana da lazım çünkü :) Ayrıca hala sistem fotoğraflarını bekliyoruz :D

Hocam Windows'u etkinleştirme olayını nasıl hallettiniz. Bana da lazım çünkü :) Ayrıca hala sistem fotoğraflarını bekliyoruz :D
Aynen nerde kaldi PC :D?

Anlatılan Windows usb kurulumunu yaptıktan sonra direk format attım. (Uefi) atmadan önce birşey yapmam gerekiyor muydu acaba? Atamadım çünkü sistem durmadan engel koyuyor mesaj atmama konu açmama VS. Şuan kullanıyorum 2 3 oyun yükledim sıkıntı yok gibi. Ama aklımda hala bu kurulum yaparken eksik bişiler yaptın gibi geliyor :S

Anlatılan Windows usb kurulumunu yaptıktan sonra direk format attım. (Uefi) atmadan önce birşey yapmam gerekiyor muydu acaba? Atamadım çünkü sistem durmadan engel koyuyor mesaj atmama konu açmama VS. Şuan kullanıyorum 2 3 oyun yükledim sıkıntı yok gibi. Ama aklımda hala bu kurulum yaparken eksik bişiler yaptın gibi geliyor :S
Fotoğraflar gelmeyecek mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı