[Alındı] Intel i5 7600 MSI RX 480 8 GB MSI H270 Gaming M3 Sistem

Anakart 2400MHz ve 2133MHz destekliyor sıkıntı yok.

Anakartta düşünmüştüm zaten böyle bir destek vardır diye. Dün akşam uyuyakaldım kusurabakmayın . O.C yapmayacağın sistemde H270 kullanman iyi olmuş doğru demişler . Ayrıca O.C yapmayacağın sisteme sıvı soğutma pahalı kaçar. İntel'in yanında gönderdiği stok soğutucu bile fazlasıyla işini görür .
Ama tavsiyerm farklı bir soğutma tercih etmen. Şimdilik işini görür stok soğutucu ama şunu alırsan daha iyi olur :
Akasa Venom Pico Intel 775/1155/1156/1150/1151 Fiyatı
Veya biraz daha ucuz olan :
Akasa Venom Atto 775/1155/1156/1150/1151 AM2/AM2+/AM3/AM3+ Fiyatı

RAM olayınıda takma anakartta 2133 MHZ desteği varmış .

Adamı bunaltık kaçtı diye düşündüm bende
RAM için o attığım 2400 MHZ likle değiştirmeyi planlıyorum. Yazdığına göre otomatik kendisi 2666 çıkabiliyormuş. Bu RAM senin dediğini karşıyor herhalde

İleride şunu almayı planlıyorum Amazon'dan bu nasıl acaba ?
hyper 212[URL="http://
Son olarak bir arkadaş böyle bişi yazdı :

yani açık konuşmak gerekirse amd : samsung nvidia : iphone

ben nvidia alırım yakınıma sevdiğime de onu aldırırım bu kadar net, bana kalkıp ta 3-5 fps nin hesabını kimse yapmasın uzun vadede nvidia ya verdiğin her kuruşun karşılığını babalar gibi alırsın 2 3 sene sonra nvidialı oyun çıkar sen hala mis gibi oynarken amd tökezlemeye başlar.

+ bir sürü yazılım desteği, bir sürü oyunun nvidia ile daha sorunsuz çalışması vs. diye uzar gider ram olayı zaten saçmalık 8gb komedi şuan 6 dan fazlasına gerek yok"]
Son olarak bir arkadaş böyle bişi yazdı :

yani açık konuşmak gerekirse amd : samsung nvidia : iphone

ben nvidia alırım yakınıma sevdiğime de onu aldırırım bu kadar net, bana kalkıp ta 3-5 fps nin hesabını kimse yapmasın uzun vadede nvidia ya verdiğin her kuruşun karşılığını babalar gibi alırsın 2 3 sene sonra nvidialı oyun çıkar sen hala mis gibi oynarken amd tökezlemeye başlar.

+ bir sürü yazılım desteği, bir sürü oyunun nvidia ile daha sorunsuz çalışması vs. diye uzar gider ram olayı zaten saçmalık 8gb komedi şuan 6 dan fazlasına gerek yok
.[/url]

Anakart 2400MHz ve 2133MHz destekliyor sıkıntı yok.
O zaman o attığım RAM ile değiştireyim. XMP vardır herhalde

RAM'lerini değiştirmeye gerek yok. Anakartınız 2133 MHZ destekliyormuş.

O mesajı yazan kimse emin olabilirsin kız Nvidia fanidir. Ona ne kadar mantıklı açıklarsan açıkla Nvidia fanı olduğu için mantıksızca itiraz edicektir. Kafanda hiç şüphe olmasın. Sıkıntısız kullanırsın AMD'yi. Bu arada AMD'nin getirdiği yazılım desteğinin haddi hesabı yok. Son güncellemelerle GTX 1060'in DX11 performansına yetişti. Biz Nvidia'yi kötülemiyoruzki. Sadece Türkiye'de GTX 1060'i pahalı satiyorlar. Yoksa oda mükemmel bir kart.
Bu arada o kadar pahalı hava soğutma almama gerek yok bence. İstersen alırsın tabi daha iyi olur ama benim attıklarından yetecektir.
Not : Evde değilim ancak akşam cevap verebilirim yazdıklarına .

Performans açısından bir sıkıntı yaşamam demi RAM lerden? Böyle dedi ekran kartı konusunda kafamı bulandırdı açıkcası... tamamdır hocam

Performans açısından bir sıkıntı yaşamam demi RAM lerden? Böyle dedi ekran kartı konusunda kafamı bulandırdı açıkcası... tamamdır hocam
Yok yaşamazsın performans kaybını merak etme.
O mesajı yazan kişiyi Technopat'tan men etmek lazim. Böyle kişilere laf anlatamazsin. AMD ekran kartlarını da sorunsuzca gayet güzel ve performanslı şekilde kullanırsın. İleride de GTX 1060 almayıp 400 TL'ni çöpe atmadığını için ve GTX 1060'in modası gecmisken sen hala RX 480'in keyfini sürdüğün için mutlu olacaksın .

İnşallah öyle olur hacım. Memnun kalırsam bir tane daha RX480 alır crossfire yaparım belki

Senin bir tane daha RX 480'e ihtiyaç duyduğun zaman Vega piyasaya çıkmış olacak ve CF RX480 GTX 1070 ile 1080 arasında bir performans veriyor izlediğim 1-2 videoya göre dolayısıyla single yeni gpu alırsın bence. Tabi bunları konuşmak için erken, sistemin keyfini çıkar şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…