[Alındı] Intel i5 7600 MSI RX 480 8 GB MSI H270 Gaming M3 Sistem

Bilmiyorum bakalım bi kurabilirsem artık :D

@FantastikTürk @ykula ya abi ben böyle saçma bir durum görmedim. Hepsiburadan aldığım ssd stoklarda mevcuttu. Rastgele dün baktığım da iptal etmişler. Yerine sandisk marka koymuşlar kafalarına göre. Dün 3 kişi ile görüştüm tamam beyfendi dediler. Bugün ürünü kargoya vermişler. Ben satın aldığım da ürün mevcuttu şuan ben mağdur değil miyim bu durumda ?

@Fatih Toprak @FantastikTürk dostlarım bu anakarta m.2 slot mevcut galiba ? Onun üzerine takmaya ssd alsam bınu iptal edip. Daha iyi olmaz mı ?

M.2 SSD bu yeni sokette çok daha hızlı veri akışı sağlıyor 2.5 inç SSD'ler yerini bu M.2'lere bırakıyor. M.2 alırsan iyi edersin.

@FantastikTürk @ykula ya abi ben böyle saçma bir durum görmedim. Hepsiburadan aldığım ssd stoklarda mevcuttu. Rastgele dün baktığım da iptal etmişler. Yerine sandisk marka koymuşlar kafalarına göre. Dün 3 kişi ile görüştüm tamam beyfendi dediler. Bugün ürünü kargoya vermişler. Ben satın aldığım da ürün mevcuttu şuan ben mağdur değil miyim bu durumda ?

@Fatih Toprak @FantastikTürk dostlarım bu anakarta m.2 slot mevcut galiba ? Onun üzerine takmaya ssd alsam bınu iptal edip. Daha iyi olmaz mı ?
"Yazım yanlışı olan cümleyi alıntılamak"tan banım vardı, yazamadım, pardon. Dünyanın en saçma banı falan herhalde. Neyse konumuza dönelim. Öncelikle şunu sormak istiyorum:
En başta sipariş verdiğiniz ürün mü geldi elinize, yoksa sandisk marka olan mı? İlk baştakiyse gelen bence problem çıkarmaya gerek yok. Sonuçta hata, olabilir :D M.2 SSD'lere gelince, @CraZyNoMaD ın da dediği gibi M.2 SSD'lerin veri aktarma hızı vs. daha iyi. Ancak sistem oyun amaçlı olduğu için ben fazla gerekli görmüyorum açıkçası. Ama ileriye dönük olması için alabilirsin tabi, daha iyi olur.

Aynen var. Hem de önceki anakartlardan daha iyi. Alırsan senin için daha iyi olur. Ama pahalı. Samsung 960 EVO 500GB 3200MB-1800MB/s NVMe M.2 SSD Fiyatı Bunu öneririm. Technopat incelemişti zaten. O videoyu da izleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Beyler çok pahalaı değil mi :D? Sonuçta 4000 TL'si var adamın :D.

Son düzenleme:
Bu arada uyarayım, M.2 SSD'ler ekran kartı slotuna takıldığı için (yanlış biliyor olabilirim) ilerde crossfire yapamazsınız.
M.2 slotu ekran kartı slotunun üstünde, bence yapabilir. Anakartın fotoğrafından böyle anladım ben. MSI Global İsterseniz fotoğraflara siz de bakın.

Daha sipariş verdi parçalar gelicek onu bekliyor :D.

Ben anakart olarak Msi B150 Gaming M3 düşünüyodum. B250 gelmiş mi diye bakayım dedim. Msi B250 Gaming M3 650 TL ile satılıyor :D. B150 Gaming M3 435 TL :D.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı