[Alındı] Intel i5 7600 MSI RX 480 8 GB MSI H270 Gaming M3 Sistem

Teşekkürler hocam. Monitörü araştıracağım. Sıvı soğutmaya ise gerek olduğunu düşünmüyorum. Neden; şöyle anlatayım, I5 7600 işlemcilerde hız aşırtması (Overclock) yapılamaz ve Intel bu işlemcileri fazla ısınmayacak bir biçimde üretir. Yanında da pek te iyi olmasa da bir stok fan verir. I5 7600K işlemcilerde ise hız aşırtması yapılabilir ve Intel burada soğutmaya vereceği önemi-yatırımı performansa verir. Yani ön planda performans vardır, yani soğutması berbattır ve sıvı soğutma gerekir. Ancak K olmayan modellerde (bu arada sondaki K ibaresi çarpan kilidinin açık olduğunu belirtir) stok fan soğutma için yeterlidir. Özet olarak sıvı soğutmaya vereceğiniz parayı monitöre vermek daha mantıklı olur.
Çok teşekkür ederim hocam üşenmeyip bilgilendirdiğiniz için :) monitör konusunda çıkmaz da kaldım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Gönlüm 144 hz den yana :)

Evet şuan sizin için en uygun olan 4 monitörü buldum galiba. Hepsinin özellikleri aşağı yukarı benzer.
1.) Asus 24" VX248H 1920x1080 1ms DVI / 2xHDMI / VGA FULL HD LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
2.) Philips 27" 277E6LDAD/00 1920x1080 1ms HDMI / VGA / DVI FULL HD Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
3.) Samsung 27" LS27E330HSX/UF 1920x1080 1ms VGA/ HDMI Full HD Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
4.) AOC 27" E2770SH 1920x1080 1ms VGA / HDMI / DVI FULL HD LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
Hepsini Teknobiyotik'ten baktım. Yani fiyat araştırması yapmadım. Siz bu modellerin daha ucuzuna rastlayabilirsiniz.
Ayrıca sizin dediğiniz monitör de en ucuz burada:
VIEWSONIC XG2401 24 inç Full HD 2xHDMI+DP 1ms 144Hz Profesyonel Ergonomik Oyuncu Monitörü

Evet şuan sizin için en uygun olan 4 monitörü buldum galiba. Hepsinin özellikleri aşağı yukarı benzer.
1.) Asus 24" VX248H 1920x1080 1ms DVI / 2xHDMI / VGA FULL HD LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
2.) Philips 27" 277E6LDAD/00 1920x1080 1ms HDMI / VGA / DVI FULL HD Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
3.) Samsung 27" LS27E330HSX/UF 1920x1080 1ms VGA/ HDMI Full HD Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
4.) AOC 27" E2770SH 1920x1080 1ms VGA / HDMI / DVI FULL HD LED Monitör - Monitör - Çevre Birimleri
Hepsini Teknobiyotik'ten baktım. Yani fiyat araştırması yapmadım. Siz bu modellerin daha ucuzuna rastlayabilirsiniz.
Ayrıca sizin dediğiniz monitör de en ucuz burada:
VIEWSONIC XG2401 24 inç Full HD 2xHDMI+DP 1ms 144Hz Profesyonel Ergonomik Oyuncu Monitörü
Aynen en ucuz mediamarkette mevcut. Benim gözüme şu model çarptı açıkcası.

AOC G2460VQ6[URL="http://"][/url]

Aynen en ucuz mediamarkette mevcut. Benim gözüme şu model çarptı açıkcası.

AOC G2460VQ6
Pardon, ekran kartının RX480 olduğunu unutmuşum. Bu monitörde freesync 144 Hz'in işini görür zaten. Fiyatı da uygun, alınabilir.

Pardon, ekran kartının RX480 olduğunu unutmuşum. Bu monitörde freesync 144 Hz'in işini görür zaten. Fiyatı da uygun, alınabilir.
En kötü ihtimal bu 75 HZ lik monitörü alacağım bakalım

@FantastikTürk @ykula dostlarım bu RAM de mevcut mu XMP ? Aldığımı iptal edip bunu alayım mı ?

2400 MHZ[URL="http://

Bahsetiğiniz bu mu :
[LIST]
[*]Otomatik hız aşırtması – 2.666 MHz'e kadar
[/LIST]"]

Bahsetiğiniz bu mu :
  • Otomatik hız aşırtması – 2.666 MHz'e kadar
[/url]

Hocam güle güle kullanın da fiyatı söylememişsiniz ne kadara denk geldi monitör hariç ?

Hocam monitörde en iyi seçimi yapmışsınız 1 ms, 144 hz, 24" Freesync bu 4 özelliği piyasada ucuza bulmak zor. Ben LoL oynuyorum, 5v5 takım savaşlarında ortalık karışınca cidden 60 Hz veya 75 Hz çok yetersiz kalıyor, birde yırtılmalar eklenince sen düşün artık. Sanki tesbih sallıyorsun, kopuyor ve etrafa saçılıyor. Tavsiyem bütçen varken 144 Hz FreeSync monitör alman. Viewsonic kullanmadım ama hoşuma gitti özelliklerinden dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam monitörde en iyi seçimi yapmışsınız 1 ms,144 hz, 24" Freesync bu 4 özelliği piyasada ucuza bulmak zor ben LOL oynuyorum. 5v5 takım savaşlarında ortalık karışınca cidden 60 Hz veya 75 Hz çok yetersiz kalıyor bide yırtılmalar eklenince sen düşün artık. Sanki tesbih sallıyorsun, kopuyor ve etrafa saçılıyor. tavsiyem bütçen varken 144 Hz Freesync monitör alman. Viewsonic kullanmadım ama hoşuma gitti özelliklerinden dolayı
İkinci el temiz bir ürün bulmuştum ama geç kaldım adam sattı. Sıfırı beni biraz zorlar gibi. Şu an beklemedeyim bakalım...

4500 TL civarı. Başlığı değiştiremiyorum. Sitenin sistemi bir gün ceza verdiği için...
Ya
Hocam monitörde en iyi seçimi yapmışsınız 1 ms, 144 hz, 24" Freesync bu 4 özelliği piyasada ucuza bulmak zor. Ben LoL oynuyorum, 5v5 takım savaşlarında ortalık karışınca cidden 60 Hz veya 75 Hz çok yetersiz kalıyor, birde yırtılmalar eklenince sen düşün artık. Sanki tesbih sallıyorsun, kopuyor ve etrafa saçılıyor. Tavsiyem bütçen varken 144 Hz FreeSync monitör alman. Viewsonic kullanmadım ama hoşuma gitti özelliklerinden dolayı.
Yapma hocam ya o kadar fark ediyor mu? Şaşırdım doğrusu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı