[Alındı] Intel i5 7600 MSI RX 480 8 GB MSI H270 Gaming M3 Sistem

Teşekkürler hocam

@FantastikTürk @Sirius144p

Ben buna dvd okuyucu almadım. USB ile kurulum bitikten sonra Windows kurabilirim herhalde demi

Etkinleştirme anahtarı derken Windows için mi ? Eğer öyleyse yok
Kinguin, G2A gibi sitelerden uygun fiyata key alabilirsiniz. Ancak tavsiye etmem. Güven meselesi. Direkt olarak almak isterseniz ne yazık ki 450 Tl'yi gözden çıkarmalısınız. Ancak benim tavsiyem ucuza bir optik sürücü alıp kutulu Windows alın. Key dediğimiz Oem sürümü anakart değişiminde kullanılamaz hale gelir. Yani anakartınızı değiştirirseniz yeni Windows almak zorunda kalırsınız.

Ben sistemi topladıktan sonra herhangi bi bilgisayarcıya Windows kurdursam olmaz mı hocam

Korsan kurup bir de senden para alabilir dikkat et .

Bilgisayarcıya hiç gitme . Elinden geldiği kadarıyla . Bilgisayarcı daha beter eder kazıklar .

Bilgisayarcıya hiç gitme . Elinden geldiği kadarıyla . Bilgisayarcı daha beter eder kazıklar .
Bilmiyorum bakalım bi kurabilirsem artık

@FantastikTürk @ykula ya abi ben böyle saçma bir durum görmedim. Hepsiburadan aldığım ssd stoklarda mevcuttu. Rastgele dün baktığım da iptal etmişler. Yerine sandisk marka koymuşlar kafalarına göre. Dün 3 kişi ile görüştüm tamam beyfendi dediler. Bugün ürünü kargoya vermişler. Ben satın aldığım da ürün mevcuttu şuan ben mağdur değil miyim bu durumda ?

@Fatih Toprak @FantastikTürk dostlarım bu anakarta m.2 slot mevcut galiba ? Onun üzerine takmaya ssd alsam bınu iptal edip. Daha iyi olmaz mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…