[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Bakın bu çocukluktur...
Hocam tavrından anlaşılıyor zaten. Ha evet ben de 15 yaşındayım ama olgunlaştığımı düşünüyorum. Böyle çocukca hareketlere gerek yok. Bakın o Ahmet idi sanırsam RX 470 almış. Yani bir de işlemciyi hız aşırttırmış. İşte bunun nedeni yetersizliktir.

Ek olarak şunu da ekleyeyim sizin zaferinizin kesinleşmesi için.

RX 470 FreeSync İle Donma Sorunu

RX 470 Siyah Ekran Hatası - VIDEO_TDR_FAILURE (Murat hocamızın cevabına bakın.)

RX 470 için Darboğaz Yapmayacak İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen CS:GO testi yapar mısınız? Kanalını takip ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Nvidia etiketini nereden aldınız? Herhangi bir kutundan mı çıktı yoksa ayrıyeten mi aldınız? Merak ettim de.
Babamın laptobundan araklamıştım.

Lütfen CS:GO testi yapar mısınız? Kanalını takip ediyorum
Kanalımda mevcut var. Ama isterseniz, anakart ve işlemci gelince bir daha yapabilirm.

Valla o kadar ahımı aldı... Bu sorunları yaşaması normal.

Yahu düşünsenize; ilk kez kendi başınıza bilgisayar toplamışsınız, üstüne bu bilgisayar açılmamış sıkıntılı... Ve bunun üstüne gevşeğin teki gelip sizinle çocukca dalga geçiyor...

Şuan gülüp geçiyorum, ama o zaman bayağı canım sıkılmıştı.

Bu nedenle, dengesiz bile olsa, sisteminin konusunu açanlara hayırlı olsun diyip geçin.

Hocam hayırlı olsun de geç kısmına katılmıyorum, belki değiştirme şansı vardır ne iyiyse kazık yemesin, akıllı olsun, bilgi sahibi olsun, daha iyi performans olsun dengesiz olduğunda o yüzden uyarıyoruz parası çöpe gitmesin diye onun dışında hayırlı olsun zaten diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…