[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Bakın bu çocukluktur... :)
Hocam tavrından anlaşılıyor zaten. Ha evet ben de 15 yaşındayım ama olgunlaştığımı düşünüyorum. Böyle çocukca hareketlere gerek yok. Bakın o Ahmet idi sanırsam RX 470 almış. Yani bir de işlemciyi hız aşırttırmış. İşte bunun nedeni yetersizliktir. :neşeli:

Ek olarak şunu da ekleyeyim sizin zaferinizin kesinleşmesi için. :neşeli:

RX 470 FreeSync İle Donma Sorunu

RX 470 Siyah Ekran Hatası - VIDEO_TDR_FAILURE (Murat hocamızın cevabına bakın.)

RX 470 için Darboğaz Yapmayacak İşlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim.
Oyun testleri içinde istediğiniz herhangi bir oyunu test edebilirim.

Teşekkürler. O çoğunlukla kasanın, biraz benim, birazda 6000 TL sistem videosunun başarısı. :D

Kasa kablolama konusunda müthiş

@Recep Baltaş Bazen görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti diye hata veriyor?

Birde coil whine çıktı sanırım ne yapmalıyım?
Lütfen CS:GO testi yapar mısınız? Kanalını takip ediyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. Nvidia etiketini nereden aldınız? Herhangi bir kutundan mı çıktı yoksa ayrıyeten mi aldınız? Merak ettim de. :)
Babamın laptobundan araklamıştım. :)

Lütfen CS:GO testi yapar mısınız? Kanalını takip ediyorum :)
Kanalımda mevcut var. Ama isterseniz, anakart ve işlemci gelince bir daha yapabilirm. :)

Hocam tavrından anlaşılıyor zaten. Ha evet ben de 15 yaşındayım ama olgunlaştığımı düşünüyorum. Böyle çocukca haraketlere gerek yok. Bakın o Ahmet idi sanırsam RX 470 almış. Yani bir de işlemciyi hız aşırttırmış. İşte bunun nedeni yetersizliktir. :neşeli:

Ek olarak şunu da ekleyeyim sizin zaferinizin kesinleşmesi için. :neşeli:

RX 470 FreeSync İle Donma Sorunu

RX 470 Siyah Ekran Hatası - VIDEO_TDR_FAILURE (Murat hocamızın cevabına bakın.)

RX 470 için Darboğaz Yapmayacak İşlemci

Valla o kadar ahımı aldı... Bu sorunları yaşaması normal.

Yahu düşünsenize; ilk kez kendi başınıza bilgisayar toplamışsınız, üstüne bu bilgisayar açılmamış sıkıntılı... Ve bunun üstüne gevşeğin teki gelip sizinle çocukca dalga geçiyor... :D

Şuan gülüp geçiyorum, ama o zaman bayağı canım sıkılmıştı.

Bu nedenle, dengesiz bile olsa, sisteminin konusunu açanlara hayırlı olsun diyip geçin.

:)

Hocam hayırlı olsun de geç kısmına katılmıyorum, belki değiştirme şansı vardır ne iyiyse kazık yemesin, akıllı olsun, bilgi sahibi olsun, daha iyi performans olsun dengesiz olduğunda o yüzden uyarıyoruz parası çöpe gitmesin diye onun dışında hayırlı olsun zaten diyoruz. ;)

---- Güncelleme ----- ---- 06.10.2017 ----

Corsair Vengeance RGB 3000 MHz 2x8GB alındı.

_MG_3653.jpg

_MG_3655.jpg

_MG_3656.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı