Bende böyle bir sistem alacağım ama aklıma takılan bir soru var , İntel ve diğer kasanın üstündeki stickerleri nereden aldınız veya kutularından çıkıyor mu ?
Edit : Hayırlı uğurlu olsun
Öncelikle hayırlı olsun.Evet,güzel düşünmüşsün yarın bir gün 11 serisi çıkacak o zaman 10 serisinin bi gereği kalmayacak o bakımdan iyi,zaten oyuncu sistemi toplamışsın o yüzden şu monitörü öneririm ASUS 21.5" VX228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör zaten 3 yıl asus garantili şık bir tasarıma sahip!
öncelikle hayırlı olsun. Evet, güzel düşünmüşsün yarın bir gün 11 serisi çıkacak o zaman 10 serisinin bir gereği kalmayacak o bakımdan iyi, zaten oyuncu sistemi toplamışsın o yüzden şu monitörü öneririm ASUS 21.5" VX228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör zaten 3 yıl ASUS garantili şık bir tasarıma sahip!
Eski ekran kartım gtx 970 asus du coil while yoktu ama bi troll yapmak istedim yolladım bi baktım iadesi gelmiş hemde 100 tl civarında fazla gelmiş bende msı almak istiyordum msı aldım artan paraya 50 tl koyup ssd aldım Ama şu anki kartta yok sorun hatta hız aşırtma bile yapıyorum.