[Alındı] Intel i7 6700K ve GTX 970 Sistem

Bende böyle bir sistem alacağım ama aklıma takılan bir soru var , İntel ve diğer kasanın üstündeki stickerleri nereden aldınız veya kutularından çıkıyor mu ?
Edit : Hayırlı uğurlu olsun :)
Aynen etiket.

İntel işlemciden
Nvidia Ekran kartından
Steelseries mouseden
Corsair PSU dan
HyperX RAM den
Ve kasanın önündeki MSİ logosu anakarttan.

Kardeşim öncelikle mavi ekransız bol fps gunler dileyi ile hayrirli olsun.
Mönitör olarak
Asus vp228h baka bilirsin
Teşekkür ederim Kafamda da öyle bir model var zaten. :D

@SideWinder Corsair SSD nasıl? Bir problem var mı?

Hayır yok. Performansı HyperX Savage ile aynı (hatta daha iyi diyebilirim). Alınabilir.

öncelikle hayırlı olsun. Evet, güzel düşünmüşsün yarın bir gün 11 serisi çıkacak o zaman 10 serisinin bir gereği kalmayacak o bakımdan iyi, zaten oyuncu sistemi toplamışsın o yüzden şu monitörü öneririm ASUS 21.5" VX228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör zaten 3 yıl ASUS garantili şık bir tasarıma sahip!

Düşünceleriniz için teşekkürler. Dediğiniz monitör güzele benziyor. Bundan sonra 10'u değil 13 serisini bekleyeceğim. :D.

Monitör konusunda herhalde ASUS 23" VX238H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör alacağım. (Bütçeyi 50 TL aşıyor ama her şey oyun için :D.

Son düzenleme:
Hayır yok. Performansı HyperX Savage ile aynı (Hatta daha iyi diyebilirim). Alınabilir.

Düşünceleriniz için teşekkürler. Dediğiniz monitör güzele benziyor. Bundan sonra 10 u değil 13 serisini bekleyeceğim. :D

Monitör konusunda herhalde ASUS 23" VX238H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör alacağım. (bütçeyi 50 tl aşıyor ama her şey oyun için :D

Hocam aynı öonitör eksenbilgisayar.com'da 540 TL kapıda ödeme seçeneği var bende aynı monitörden alıcam. Eksenbilgisayar'ı öneririm.

Son düzenleme:
Eski ekran kartım gtx 970 asus du coil while yoktu ama bi troll yapmak istedim yolladım bi baktım iadesi gelmiş hemde 100 tl civarında fazla gelmiş bende msı almak istiyordum msı aldım artan paraya 50 tl koyup ssd aldım :D Ama şu anki kartta yok sorun hatta hız aşırtma bile yapıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı