[Alındı] İntel İ7 7700K - GTX 1070 Sistem

İşlemcin oc desteklediği için z serisi anakart alman lazımdı o şekilde oc yapabilirdim ama b serisinde oc destekli olmadığı için işlemcinin oc özelliğinden yararlanamazsın. Yani boş para ziyanı var onu yerine 6700 alsaydın biraz daha paran cebinde kalırdı olay bu. Tabi anakartını z serisi yapabilirsen güzel olur.

O Kadar da kötü sistem olduğunu düşünmüyorum evet Anakart seçimi yanlış olabilir onun dışında gayet iyi bir sistem soğutması olsun ekran kartı olsun iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum.

Sorun değil zaten benim pek fazla bilgim yok yaklaşık 1-2 senedir Tenchnopatı takip ediyorum buradaki yorumları okuyarak bende biraz bilgi edindim. Peki Vatan Bilgisayar değişim yapıyor mu ? yaklaşık 1 hafta oldu.

Sistem bir hata var. İşlemcin oc anakartın oc desteklemiyor. Sıvı soğutma almıssın ama oc yapmıyorsun. Anakartını Z serisi yaparsan dengeli sistem olur ve daha çok performans verir.

Arkadaşlar zaten sistemi zor aldım Z seri'si bir Anakart ile değiştirdiğimde değecek bir fark olur mu ? B250F ile devam etsem ileride bir sıkıntı olur mu ?

Arkadaşlar zaten sistemi zor aldım Z seri'si bir Anakart ile değiştirdiğimde değecek bir fark olur mu ? B250F ile devam etsem ileride bir sıkıntı olur mu ?
Z olursa daha iyi olur. Değişim hakkı varsa kesinlikle kullan.

Bu arada amacımız moralini bozmak değil. :) Sadece farkında olmanı sağlamak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı