[ALINDI] Logitech G230, G400S, G240

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 5.939
Selam dostlarım ben CanFakedead. Ekran kartı ve PSU değişiminden sonra kaliteli bir oyun deneyimi için ekipmanları yeniledim. G230'u alalı 1 ay oldu yanına da yeni kardeşleri geldi. Toplam 150+120+40 = 310 TL.

G400S'i kaliteli malzemesi ve tam bir FPS oyuncu mouse'u olduğu için tercih ettim. Bunla süper ikili olacak olan G240'ı da yanında aldım. Gerçekten harika bi ikili oldular. G230 ise ses konusunda oldukça başarılı. Yakında kendi çapımda amatör incelemeleri gelecek.

20150121_222844.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. G230 u bende almayı düşünüyorum. Ses ve bass kalitesi hakkında bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca oyun dışında müzik anlamındaki sesi de değerlendirirsin umarım :)

@Silinen üye açıkçası bu kulaklığı aldıktan haftalar sonra aklıma müzik dinlemek geldi. :D Nedense devamlı oyun oynadım oyunlardaki performansını bir kenara bırakacak olursak müziklerde harika bir iş çıkarıyor. Temiz ve net ses veriyor ve bassı sonuna kadar hissediyorsunuz. Tabi piyasada bundan daha kaliteli kulaklıklar var ama G230 bu fiyat segmentinde gayet başarılı. Fakat kaliteli bir ses kartın yoksa mikrofonu seni üzebilir. Şahsen dandik onboard ses kartımda kullanıyorum ve mikrofonundan yeteri kadar verim alamıyorum. Onun dışında bu fiyata alınabilecek iyi bir oyuncu kulaklığı.

Hocam bence yorumları abartmayalım 2-3 ay öncesine kadar G430 kullanmış biri olarak ve ekolayzır ayarlarını yapmış bulunmama rağmen çok sağlam bir ses alamıyordum. Sonrasında Razer Kraken 7.1 Chroma geçiş yaptım ve G430'un hiçbir şey olduğunu anladım ki G230 için ne diyebilirim bilemem. O yüzden abartıp arkadaşları heyecanlandırmayalım. Kendi fiyatları içerisinde iyi olabilir ancak abartılacak kadar iyi bir kulaklık değil. Ek bir şey ekleyeyim G430'da bile en yüksek bass bulunan müziklerde kendimi müziğin içinde hissedemiyordum ancak Kraken aldıktan sonra gerçek bass buymuş dedim. Yüksek bass bulunan müzikler dinlerken kulaklarım titriyor.

G240'ı SteelSeries bir mouse ile deneme şansınız oldu mu acaba? Almayı düşünüyorum da uyumlu gelir mi bilemiyorum öyle bir sıkıntı varmış herhalde.

Öncelikle ekipmanların hayırlı olsun. Logitech kulaklık alacaklara bende tecrübelerimi anlatıyım kullandığım G430'un bütün ayarlarını yapmama rağmen sesi sonuna kadar açtığımda normal seviyeye anca ulaşıyordu, bass @Raydric 'in dediği gibi zayıf kalıyordu. 1 hafta önce kafamdan normal bir şekilde çıkartırken kulaklığın ayarlanabilir kısmındaki dönen bir plastik var orası kırıldı. Yani malzeme kalitesi konusunda bana kötü anılar yaşattı kendisi. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı