[Alındı] Monster ABRA A5 v6.1.3

hocam hayırlı olsun biraz geç yazıyorum ama bende de aynından var sadece fan sesi çok geliyor acaba sende de böyle mi ?

Siparişi verdim. Ben özelleştirerek sipariş verdim. 240GB ssd taktırdım ve Ram'i 2133 Mhz hızındakiyle değiştirdim. Extradan çantasınıda istedim. Elime geçince eleştirimi paylaşıcam. Acaba nekadar süre içinde elime geçer merak ediyorum. Bilgisi olan biri söylerse çok sevinirim.

Hayirli olsun bol lotr lu gunler dilerim.

Benimkinin bugün fanından acayip sesler gelmeye başladı, traktör gibi. Senin problemin böyle miydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayardan memnun musunuz? 200-300 TL daha verip birkaç üst model alsam fazla fark olur mu?

Arkadaşlar bilgisayardan memnun musunuz? 200-300 TL daha verip birkaç üst model alsam fazla fark olur mu?
Benim yaptığım gibi özelleştirerek alırsan memnun kalacağına inanıyorum. Ssd olmadan almanı önermem. Laptopun maşallahı var. 1 ay'a yakın süredir kullanıyorum. Tek sıkıntısı fan sesinin yüksekliği. Onun dışında adı gibi canavar.

Kardeş education sürümüne baktım da bilgisayar bölümlerine veriyorlar sadece sen nasıl aldın tam olarak anlatır mısın?

Kardeş education sürümüne baktım da bilgisayar bölümlerine veriyorlar sadece sen nasıl aldın tam olarak anlatır mısın?
Ben de aldım kardeş zor değil, oraları doldur, belge seçenekleri var ya üniversite e maili filan sorulan yerde en altta, oraları doldur, e-okulun da ekran fotoğrafını at, ben oyle aldım.

Denedim ama olmadı, Download Windows 10 Education for FREE | OnTheHub sitesinden deniyorum ordan üniyi seçtiğimde microsoft dreamspark a yönlendiriyor üniversite sitesine orda da kullanıcı adı parola istiyor
Şimdi yine araştırdım, benim ünide belli öğrencilere indirme hakkı tanınmış ondan giriş yapamadım.

Son düzenleme:
Valla ben direkt kendi sitesinden(Dreamspark) girdim, ordan liseye gittiğim için e-okulun ekran fotoğrafını attım. Ayrıca geçen ay baktığımda 8.1 vardı direkt 10 yoktu. Ha 8.1 i indirip 10 a guncelleyebilirsiniz veya benim gibi orda "Key" alma butonuna tıklayıp sadece Keyi alabilirsin.

Siz yine de deneyin okulun not vs. gosterilan sitesinin ekran fotoğrafını bence çünkü ben 11. sınıftım aldığımda ve sizin almamanız için bir neden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…