[Alındı] Monster Abra V3.1

Anladım umarım uzun seneler sorunsuz kullanırız :) Bu arada monsterin sitesindeki driverlerden başka birşey yüklemek gerekiyor mu ?

Aygıt yönetimindeki donanımlar chipset driverini yüklememle güncellenir mi ? Bu sorunun cevabını merak ediyorum açıkcası. Birde şey dicektim siz orijinal windos mu yüklediniz laptop'a ?

MSI GE70 ApachePro, bu laptop'ın driverlarıyla aynı ancak, Wi-Fi değişiklik gösterebilir. O da laptop'ın altında yazıyor, oradan bulup sayfadan uyumlu sürücüyü indirebilirsiniz. Tek eksik yanı utility yani SteelSeries klavye uygulaması. MSI'ın uygulamaları çalışmıyor. Sound Blaster'ı da indirin oradan, tavsiye ederim ses farkedecek derecede artıyor.
Ben orjinal Windows kullanmıyorum maalesef, üniversiteye gideceğim için alma ihtiyacı duymadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım teşekkürler. Ben de orijinal Windows kullanamayacağım. Aktifleştirme programı kullandın galiba?

Isınma sorunu yok. Benim gördüğüm AC Unity'de max dereceler turbo fan kapalıyken, işlemci 88-90 ve ekran kartı 78-85 arası.
Turbo açıkken 8-10 derecelik bir düşüş söz konusu. Soğutması bana göre gayet başarılı maksimum derecelerde bile klavyeye aşırı bir sıcaklık yansımıyor.
Diğer sorularınıza da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Ben de 2 güne almayı düsünüyorum, ek olarak SSD taktırdım ve sogutucu alacağım. Bazen 12 saatten fazla oynadıgım oluyor. :D Sogutucu lazım, sorun şu; sıkıntı çekmem değil mi? PC'den pek anlamayan biriyim ama oyun oynamayı cok iyi bilirim. :D 8.1 yüklü sipariş vereceğim, driverları kurarken telefonla arasam yardımcı olurlar değil mi? Klavyesi bana pek güzel gözükmedi, enter falan küçük. Sizce sorun yaşar mıyım küçük klavyede?

Tasarım bakımından olan fark dışında başka bir fark yok sanırım. Ben v1.1 alırdım, tasarımı daha hoş, USB 3.0 portu 2 yerine (v3.1 modelinden bahsediyorum) 3 tane.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı