[Alındı] Monster Abra V3.1

Ses sistemi yetersiz. 4 tane hoparlörünün olmasına rağmen ses seviyesi çok az. Bir yorumda 2 hapörlerim aktif olduğundan kaynaklandığıydı bişey anlamamıştım vatandaşın dediğinden zaten harici bir hoparlör kullanıyorum ama bir araştırma yapacağım. HDD'den rahatsız edici bir şekilde ses gelmiyor ama optik sürücü herkesin dediği gibi odayı inletiyor. :)

Ben bu laptopu yeni aldım Ahmet arkadaşımız coğu sorumu cevapladı sağolsun. Full çözünürlükte lol'u 100fps de oynatıyor ama belki fps ayarını sabitlediğimden dolayıdır. Yine bir bakarım. Lol'de ısınma sorunu yok emin ol. Gta 4'de ısınma sorusu yaşadım ama sorun denemez :) Tavsiyem windowsu kendin yüklemen 200 küsür lira boşuna verme. SSD taktırman güzel olur, keşke bende takdırabilseydim. Sadece teknokask ve ram frekansının hızını yükselttim. Gayet memnunum. Asus N550jk modelinin fiyatının 3bin tl'ye düşmesini bekliyordum ama 1 kere düştükden sonra 3.400'de sabit kaldı. Ahım kaldı asusda ama iyiki monster almışım dedirtti bu canavar. :)

Hocam arma 3 denedinmi mediumda rahat kasmadan oynatırmı sence ?

Hayır oynamadım ama oyunun sistem gereksinimleriyle laptobun özelliklerini kıyasladığında arada uçurum yoksa (ki yoktur büyük ihtimal) iyi bir şekilde oynayabileceğini düşünüyorum. ;)

Bi sitede böyle yazıyor
İşletim sistemi : Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1
İşlemci : Intel Dual-Core 2.4 GHz veya AMD Dual-Core Athlon 2.5 GHz
Ram : 2GB
Ekran kartı : GeForce 8800GT veya Radeon HD 3830 veya Intel HD Graphics 4000 512MB ve DirectX 10
HDD : 10GB

Ben pek anlamam kaldırırmı sencee a7 v3.1

Ben de pek anlamam aslında ama kıyaslayınca rahat kaldırıcağı bariz. Bu arada lol'deki fps ortalaması full çözünürlükte 110-167 (max. 167'yi gördüm) ve ısınma normalinde altında.

Valla kardeşim 2 ay boyunca asusu araştırdım. O kadar video izledim, yorum okudum. Kasa olarakda çok hoşuma gitmişti, almaya niyetlenmiştim ki monsterda karar kıldım. Nedeni ise ekranının büyük olması ( eski laptopumun ekrani 16 inchmiydi neydi). Yani alışkanlık diyelim. :) Ekran kartının ddr 5 olması gibi nedenlerden dolayı. Ben pişman değilim aksine iyiki almışım diyorum. Maşallahı var. Umarım seninde içine siner. Şimdiden hayırlı olsun. Eğer beğenmezsen 15 gün içinde geri verirsin ürünü ve paranı idade ederler. ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı