[Alındı] Monster Abra V3.1

Gerçekten rahatsız ediyosa dediğim gibi konuş ara monsterı yada mail at büyük ihtimalle iade isterler test ederler sorun çıkarsa seninle iletişime geçerler ya hddyi değiştirirler yada komple yeni bilgisayar yollarlar sen öncelikle iletişime geçip derdini anlat ona göre zaten seni yönlendirirler. ben üşendiğim için yollamıyorum dvd'den çıkan sesi yollayın diyolarda :D

Anladım, bir de HDD'yi ayırınca daha çok çıkıyormuş sanırım. Ben de ayırdım, birleştireyim. Belki düzelme olur. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende a5 v1.1 stogu bitince abra a7 v3.1 siparisi verdim insallah pisman olmam

Ben pişman değilim çok şükür inşallah sizde pişman olmazsınız. :) Yardımcı olabileceğim bişey varsa sorabilirsin burdan veya özelden.
Merhabalar, ben dün bu laptop'ı sipariş verdim de acaba memnun musunuz diye soracaktım. Bir de BIOS'u güncellediniz mi? Zira Monster'ın sitesinde BIOS'un güncel driverlerı mevcut değil.

Bak bu kötüymüş ama sorun çıkmaz herhalde. Laptop'ı alalı kaç ay oldu acaba? Uzun bir zaman olduysa herhangi bir oyunda aşırı ısınma sorunu yaşıyor musun ?

Bayağı oluyor, geçtiğimiz sene yaz başlarında almıştım. Şu ana kadar bir çok oyun oynadım bitirdim, hiçbirinde aşırı bir ısınmayla karşılaşmadım. Şuan hala Assassin's Creed Unity ve GTA 4 gibi oyunları oynuyorum, ısınma oluyor elbette ancak aşırı değil soğutması çok başarılı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı