Nasıl oluyor da bu kadar ucuz oluyor?
Daha önce interneten alış veriş yapmadım.Fiyat ödedikten sonra şifre mail filan mı geliyor?
N11'dekine güvenebilir miyim,key çalışmazsa veya dediğiniz gibi süreliyse?

Nasıl oluyor da bu kadar ucuz oluyor?
Daha önce interneten alış veriş yapmadım.Fiyat ödedikten sonra şifre mail filan mı geliyor?
N11'dekine güvenebilir miyim,key çalışmazsa veya dediğiniz gibi süreliyse?

Ben benim sistemi kurduktan sonra windows 10 pro'yu 65TL'ye aldim ve 4 ay oldu bir sorun yasamadim. Microsoft Windows 10 Professional OEM kaufen - Online Gold

Satin aldiktan sonra sana 5-10dk icerisinde mail ile geliyor windows kurulum anahtari. Windows'u kurarken anahtari giriyorsun ve orjinal tam sürüm oluyor. Cok basit ve kolay bir prosedür. Technopat windows 10 UEFI kurulum ve Windows 10 UEFI UBS stick hazirlama videolarini izleyerek yapabilirsin.

Bu kasanın hava sirkülasyonu cidden çok iyi, içerde kasanın jelatinini sökerken kalan kimi plastik parçaların nası oynadığını görebiliyorum, ET2 gibi bir oyuna girdiğimde kartın fanları bile dönmeden 58 dereceye zor geliyor, geceleri hava soğuk iken tam yükte 58-59 dereceyi geçmiyor. (normalde 62-63 derece)
Bence kasamım tipine ve kalitesine bakmanız yeterli benim bu kasadan tek şikayetim yukarıda ki 240mm'lik radyatör takma yeri anakarta çok yakın kimi sistemler için sıkıntı olabilecek gibi dursa da eğer zorlarsanız takarsınız.
Oyunlarda işlemci fanının devrini azaltmama rağmen 58-60 derecenin üstünü görmedim, stok fan ses yapıyor ama 2000 devirden sonra ben maksimum 1600-1700 devirde ayarladığım için o da ses yapmıyor.
Ekran kartı maksimum 63 dereceyi görüyor MSI gaming APP'in kendi O.C.'si ile, zaten konuyu oluştururken sıcaklık değerlerine de yer verdim bakabilirsiniz.
HDD konusunda herhalde sıkıntı edilecek bir şey değil çünkü kasanın bütün bileşenleri o kadar sessiz ki sadece onun sesi geliyor. Videolara yansımaz zaten çok hafif bir uğultu, odam baya sessizdir de ondan duyuyorum ben.
Yorumun içinde teşekkürler. Başka insanlarda yararlanır.

Bu benim arayıp bulduğum ve tasarım olarak gerçekten beğendiğim bir kasaydı ancak yorumları vs okuduktan sonra özellikle hava sirkülasyonu gibi şeyler beni kasadan soğuttu ve Zalmana yönelttti şimdi senin konuyu görünce gene bir içimden almak geliyor Ama bildiğim kadarıyla bir arkada bir önde olmak üzere 2 tane fan var sadece 2 fanla bu kadar soğutuyor olması çok ilginç Bir çok kişi sirkülasyon kötü diyordu Spec serisi için ama senin söylediğine bakarsak eğer hayli iyi gibi görünüyor baya karıştı kafam Birde çok yakın derken mesela ne kadar sorun yaşadın oturturken arada kaç cm var ? Ben anakart olarak Msi H170 Gaming M3 almayı düşünüyorum sığar mı acaba bilemedim şimdi

Son düzenleme:
Hayır anakart kesin sığıyor ama sıvı soğutma için eğer işlemci kablosunu arkadan verdiyseniz zorlamanız gerekir.

Sıvı soğutma düşünmüyorum Belki Akasa Venom Atto alma ihtimalim var stok fan yerine onun dışında sanmam O zaman sorun olmaz diyorsun ? Acaba boyut olarak çok farkları var mı aralarında B150m Gaming M3 ve H170 Gaming M3 nin nette baktığımda Msi H170 Gaming M3 modelinin 30.4 cm x 24.4 cm olduğunu buldum. Senin anakartı ölçmen mümkün mü acaba ? Senide yordum ama

@Manyyak Mesela Win 7 Starter kullanıyorsan, Win 10 Starter'a geçiş yapabiliyordun ücretsiz olarak. Aynı şey Home, pro... için de geçerliydi.

(Bkz. Microsoft Win 7 ve 8.1 Satmayı Tamamen Durdurdu)

Yani? Biliyoruz zaten . Neye cevap olarak yazdın bunu? Ayrıca Windows 10 "starter" diye bir sürüm yok. Sadece Home ve Pro var. Enterprise sürümlerini yükseltemezsin.

Konu sahibi arkadaş işletim sistemini Home veya Pro gibi sürümlerden Enterprise sürümüne yükseltemediği için orijinal almayı bıraktığını söylüyor, bunun zaten mümkün olmadığını ve olmayacağını anlattım ben.

@Son Anka zaten piyasada bulunan B150 gaming M3, H170 gqming M3 ve Z170A gaming M3 anakartları özellik, dış görünüş ve boyut olarak aynı. Tek fark çipsetin değişikliği ve bununla beraber birkaç portun değişmesi veya artması.
Bu kasaya her ATX kartı takarsın yani piyasada ki her kart girer onda sıkıntı yok sadece 240mm sıvı soğutma kullanacaklar biraz sıkıştıracak kabloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…