Eksiden de aklımdaydı bu kasa sınavlar falan kafam müsait değil olunca İnventustan alacağım sistemde bu kasanın Corsair Vs550 80+ Güç Kaynağı içinde olarak satılan modelini alacağım gibi görünüyor Eğer senin söylediğin gibi olursa hiç üzmez beni. Bu kasa konusunda beni korkutan iki şey kasanın boyutu ve hava sirkülasyonuydu ancak sen her ikisinde de başarılı olduğunu söylüyorsun Umarım üzmez Eyvallah sağol verdiğin bilgiler için güzel kardeşim

@Ensar Karakaya Hacı bir şey soracağım ben sana merak ediyorum Şimdi sen sistemi alınca mı konuyu açtın ? Yoksa kullanıcı incelemeleri dışında bir yerde konu açtın sonra buraya taşıdılar sende düzenledin mi nasıl yaptın o işi anlatsana Bende açacağım ya konu nasıl olacak tam bilgim yok Anlatsana

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Maksimum 3500TL gibi bütçem var. Bu sistemi aklımda tutacağım. Teşekkürler.

Gerçekten güzel olmuş hele ledden sonra gayet şık duruyor. Yanlış anlamazsanız "evin meraklısının" ismi nedir? Bir de başka fotoğrafı var mı? Çok tatlıda

Hocam öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. Maksimum 3500TL gibi bütçem var. Bu sistemi aklımda tutacağım. Teşekkürler.
Saolun, umarım yardımcı olmuştur.
Gerçekten güzel olmuş hele ledden sonra gayet şık duruyor. Yanlış anlamazsanız "evin meraklısının" ismi nedir? Bir de başka fotoğrafı var mı? Çok tatlıda
Teşekkürler, evin meraklısının ismi lokum, şimdi buraya fotoğraflarını atarsam konu ile ilgili alakasızlıktan ban yerim yüksek ihtimal.

Hocam peki 3150TL'ye sistemi nereden topladınız? Bende toplayacağım o fiyata bulabilirsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…