Şuan için bulunmaz bir fiyat, ben dolar 2.80 iken toplamıştım şuan 3.25-3.30 civarı.
Eğer 3150 TL'ye toplayacağım diyorsanız bazı parçalardan düşmeniz gerekir, eğer aynı sistemi kuracak iseniz 3300 TL civarına gelir.
Doların düşmesini de beklemeyin en fazla 2.95 veya 3 olur geri artar 2008'den beri olan şey bu..

Hocam 3300'e de razıyım. Eper bu sistem olacaksa tabii. Ekran kartını sadece asus seçeceğim. 3500TL bütçe ile bana aynısını nereden toplarız?

Hocam imzdamda benim sistemim yazılı fakat darboğaz yapıyor diyorlar. Düşük FPS sorunum var düşünceleriniz neler ?

Hocam merhaba;

İşletim sistemini nasıl hallettiniz acaba?

Kmspico kullandım.

Hocam imzdamda benim sistemim yazılı fakat darboğaz yapıyor diyorlar. Düşük FPS sorunum var düşünceleriniz neler ?

Ben i5 6400 ile GTX 1060 kullanıyorum GTA 5 gibi oyunlarda bir miktar darboğaz var ama ekran kartı kullanımı yüzde 85'in altına zaten inmiyor sıkıntı olmuyor, siz de i5 6500 olduğuna göre zaten bir darboğaz yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…