Sizden ricam CS:GO testi yaparmısın?

@Ensar Karakaya Tekrar selam kardeşim. Bende sistemi aldım an itibari ile Haftaya gelir büyük ihtimalle Bir sorum olacaktı sana Deep Cool RGB350-LED almayı düşünüyorum. 30cm boyunda 2 tane LED var bunun içinde. Kendim LED alıp uğraşmak için kafam yok pek şu sıralar. Bir kaç sorun olacak sana

1- Ben LED'i kapağa değil kasanın içine döşemek istiyorum. Üstte ve altta olacak şekilde. Acaba kasanın üst ve alt kısımlarında uzunluğu ne kadar ? Ölçebilir misin ?

2-Birde alt kısımda sanki güç kaynağı kapatıyor gibi duruyor genişliği kaç cm genişlik var LED sığar mı acaba ? ( Kırmızı ile işaretlediğim kısımların içine koymayı düşünüyorum)

Şimdiden sağol Hayırlı sabahlar

44.5 Cm'e 44.5 Cm aşşağısı ve yukarısı, PSU'nun oraya LED koymak için gayet yeterli.
Ama tavsiyem LED'leri kapağa döşemen, eğer bahsettiğin yerlere döşersen kasanın içi tam aydınlanmaz, LED'ler birbirine bakacağı için pek yararlı olmaz.

Ölçüler için sağolasın Türkiye de kimse LED görsem herkes kapağa döşüyor ve açıkçası çok saçma buluyorum Özellikle kasa temizliği yapmak, toz almak gerektiği düşünülürse eğer oldukça absürt geliyor bana. Direk olarak üste ve alta değile belkide sağ yan taraf ve alt yada üst tarafa da koyabilirim aslında orasından tam emin değilim ama yabancı videolarda yada forumlarda kapağa LED döşeyen kimseyi görmedim

Örnek Video #1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örnek Video #2
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bence baya iyi aydınlanıyor gibi görünüyor Sence nasıl ? Ben baktım bir çok video karıştırdım ama aydınlatmama gibi bir durum görmedim Ben bu kapağa döşemenin mantığını bir türlü anlayamadım Kapakta daha mı iyi aydınlatıyor ?

Açıkcası kapağa döşeyebiliyorsanız döşeyin çünkü ışık benim kasamda çok dengeli bir biçimde dağılıyor ve temizlik yapacağım zaman da adaptörü dışarı sarkıtıyorum ve rahatça temizliyebiliyorum.
Bu arada bu kanalın sahibi siz misiniz ?
Son Anka TV

Kapağa döşemek kolay ama sonrası zor; her temizlikte kablolar ile cebelleşmek istemiyorum Eğer iç kısıma döşer isem sabit olarak kalacağı için kapak tak çıkar durumunda beni hiç rahatsız etmeyecektir

Bu arada evet kanal bana ait

Öncelikle hayırlı olsun.3100 tl gibi bir fiyata nasıl bu sistemi topladığını şaşırdım. Rica etsem ayrıntılı bir şekilde hangi parçaları kaç paraya aldığını yazar mısın ?

Eğer sayfaları incelersen göreceksin hangi parçaları nereden aldığıma, fiyat olarak bir şey söylemem gerekirse MSI GTX 1060 Gaming X 6G'yi 1275 TL'ye aldım ve şuan internette en ucuz fiyatı 1441 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…