Fod
Eğer sayfaları incelersen göreceksin hangi parçaları nereden aldığıma, fiyat olarak bir şey söylemem gerekirse MSI GTX 1060 Gaming X 6G'yi 1275 TL'ye aldım ve şuan internette en ucuz fiyatı 1441 TL.
Sayfaları inceledim. 3.sayfada parçaları nerden aldığını yazmışsın ama ben hesapladım minimum 4000 tl çıkıyor. Bu kadar güçlü bir sistemi 3100 tl gibi bir fiyata topladığana şaşırdım.

S.a Bende Bos Kasa Var Yeni Aldım 500W Lık Gta 5 İcin İcine Alacagım Esyaları Soylermisin ????

S.a Beyler Bende Bos Kasa Var Yeni Aldım 500W Lık Gta 5 İcin İcine Alacagım Esyaları Soylermisin ????

Sistem Eylül gibi topladım, dolar 2.91 civarıydı, evet şuan toplasanız aynı sistemi 3800-3900 TL tutar maalesef.

S.a Bende Bos Kasa Var Yeni Aldım 500W Lık Gta 5 İcin İcine Alacagım Esyaları Soylermisin ????

S.a Beyler Bende Bos Kasa Var Yeni Aldım 500W Lık Gta 5 İcin İcine Alacagım Esyaları Soylermisin ????

Yeni konu açın bu sorularınız için.

@Ensar Karakaya Selam güzel kardeşim bilgisayarı aldım ben Seninle aynı kasayı aldım. Sessiz çalışması için stock işlemci fanı ve kasada ki stock fanlar için ayar yaptığını söylemiştin sessiz olması için. Onu biostan mı yaptın ? Uiefi Bios kullanmadım daha önce tam bilgim yok. Nasıl yaptığını nereden yaptığını biraz ayrıntılı olarak anlatabilir misin bana ? Biraz baş ağrısı yaptı bende bu fanlar

Hocam ilk önce hayırlı olsun, BIOS'a girip fan kontrol tarzında ayarların olduğu yere girin ve "smart fan control" adındaki kutucuğu işaretleyin yani sıcaklığa göre değişen devir miktarı, ondan sonra işlemcinizin ısısına göre kaç devir istiyorsanız kendi ayarlarınızı yapın, biraz deneyerek en optimum aralıkları bulacaksınızdır gerisi zaten sessizlik..
Bu arada parçalar nelerdir aynısını mı topladınız sistemin ?

Aynısını almadım hayır Benim sistem zaten kasa hariç 3-4 aydır hazırdı kafamda. Sadece maddi kısmı tam oturtamamıştım

Sistem böyle Ekran kartının CW sorunu hariç memnunum. Performansı gayet güzel Ekran Kartının ve diğer parçaların. Bu arada fanlardan değilmiş o baş ağrısı yapan ses kontrol ettim, söktüm, taktım programdan kapattım sesin Ekran Kartından geldiğini tespit ettim Hatta şöyle diyeyim fanları söktüğüm yada kapattığım zaman Ekran Kartının yüksek sesi sağolsun fark etmedim bile arada ki farkı neredeyse. O nebze sessiz görünüyor kasada ki fanlar ve işlemci fanı. Ekran kartından o kadar ses gelmese fark ederim çok rahat herhalde İnventus ile iletişime geçtim bakalım. İade alıyorlar ama gönderdikleri kartta da CW olma ihtimali çok yüksek çok bir fark olacağını sanmıyorum. Gel gelelim fan ayarlarına uğraştım biraz ama çok anlayamadım. Özellikle işlemci soğutucu 4 kademeli olarak görünüyor baya karışık geldi bana Sen bana fotoğraf çekip atarmısın ayarlarını mümkünse kasa fanları ve işlemci fanı için ? Baya iyi olur ayrıntılı 5-6 ss atarsan

Leptap'ın Parcalarını Degiştirsek Veya Leptap'ın Parcaları Degişirmi?? Gta 5 Oynicam ??

Bende buna yakın bir sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart B150M PRO VDH olacak. İşlemci İ5 6500. Ekran Kartı GTX 1060 ama MSİ 6GT OC modeli.

Hocam tekrardan hayırlı olsun, i7 6700'le baya iyi gidecektir.
Benim merak ettiğim nasıl o kart ses çıkarıyor ? Yani ben oyunlarda GPU'dan hiçbir ses gelmiyor ve CW sıkıntısı da yok gibi bir şey benim kartta acaba sizde ki cidden sıkıntılımı bilemedim..
Güç kaynağını ne aldınız acaba ve de fotoğraf atabiliseniz güzel olur görmüş olurum kablolamayı filan.

Leptap'ın Parcalarını Degiştirsek Veya Leptap'ın Parcaları Degişirmi?? Gta 5 Oynicam ??
Konu açın.

Bende buna yakın bir sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart B150M PRO VDH olacak. İşlemci İ5 6500. Ekran Kartı GTX 1060 ama MSİ 6GT OC modeli.

Herhangi bir sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…