S.a arkaşlar yeni üye oldum konu açmayı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

Facebook linkini atarsan sana ulaşabilirim bulamadım çünkü seni.

S.a arkaşlar yeni üye oldum konu açmayı bulamadım yardımcı olursanız sevinirim..

İlgili konuya girince sağ üst köşede "yeni konu aç" var, ona tıkla ve istediğin konuyu aç.

İyi günler, Hemen hemen aynı parçalardan oluşan bir sistem ben toplamak istiyorum.
Parçaları uygun fiyata aldığın yerlerin linkerini özel mesaj olarak gönderir misin?

Hocam Battlefield 1 varsa test edebilir misiniz? 64 kişilik sunucuda ve çatışmanın yoğun olduğu yerde FPS nasıl olacak merak ediyorum.

İyi günler, Hemen hemen aynı parçalardan oluşan bir sistem ben toplamak istiyorum.
Parçaları uygun fiyata aldığın yerlerin linkerini özel mesaj olarak gönderir misin?

3. veya 4. sayfada belirttim herhalde parçaların alındığı yerleri, bu sistem bugün ki durumda aynı fiyata toplanamaz maalesef ayrıca link atsam kimi ürünler bitmiş veya daha pahalı olabilir en iyisi teker teker araştırmak ve liste oluşturmak ben sistemi sadece kurmadım detaylı fiyat analizleri de yaptım ama herhalde şuan toplasan 3700-3800 TL arası tutacaktır bu sistem.

Hocam Battlefield 1 varsa test edebilir misiniz? 64 kişilik sunucuda ve çatışmanın yoğun olduğu yerde FPS nasıl olacak merak ediyorum.

Keşke bir BF 1 sahibi olsam ilk önce, testler size feda.
Yapmamı istediğiniz oyunlar varsa sıralayın ben olanlar yapmaya çalışırım inşAllah.

hayırlı olsun öncelikle aynı sisteme i56600k 3.5 ghz ve ram 16 yapsam tahminiz GtaV Kaç Fps alırım?

Hocam ben bu bilgisayarın hemen hemen aynısını topladım.. Fakat ilk açılışta ekran gelmiyor. Yardımcı olur musun ?

Hocam ben bu bilgisayarın hemen hemen aynısını topladım.. Fakat ilk açılışta ekran gelmiyor. Yardımcı olur musun ?
Yaşadığınız olayı biraz daha açarsanız anlatabileceğim, acaba görüntü için kullandığınız bir kabloda mı sıkıntı var veya bir takım şeyleri yanlış mı yaptınız ? kontrol ederseniz yardımcı olabileceğim.

Problemi çözdüm problem kablodan kaynaklanıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…