Hayırlı olsun. Bende o monitörü almayı planlıyorum. Güzel mi? Almaya değer mi? Ve kediniz çok güzelmiş.

Onunda incelemesini yapacağım çünkü internette adam gibi incelemesi yok.
Ürün harika, renk kalitesi, tasarımı, 2x HDMI ve fiyatının 375 TL gibi uygun olması tercih sebeplerimden, ayrıca gözü yormuyor ben çok beğendim.
Hocam bide incelemeyi beğenirseniz beğenmeyi çok görmeyin sonuçta emek var.

Senin kediye talibim. Alıcı ödemeli kargo yaparak gönderirsin, 400 lira veririm

Bilgisayarla içli dışlı testler felan yapıyorsun madem keşke anakartı da hesaplı Z170A Mate seçseymişsin. Yinede sistemde göze batan ters bir durum yok. Parçalar dengeli olması gerektiği gibi abartısız seçim göremedim. Ek olarak oyunlarda stok fan gürültüsünden kurtulmak için hesaplı PWM fanlı soğutucu alabilirsin.

TX Silent Wind 108P 775/1155/1156/1150/1151 Fiyatı

Hayırlı olsun.

Z170A Mate olayını düşündüm zaten hocam, ama sadece işlemcinin daha güçlü olması için bu kadar kalite ve özellikten kısmam, yani E2400 gibi, ALC 1150 gibi veya daha iyi görünümlü bir kart yerine o anakartı tercih etmem. Belki ileride belki şimdi uygun bir Z170A Gaming M3/M5 bulabilirsem kendi B150 Gaming M3'ü elden çıkarıp geçerim.
Linkte verdiğiniz saoğutucu tam benlik, 11 Cm fan ve PWM sessiz çalışacaktır, fiyatıda uygun ileride düşünülebilir.
Bu arada teşekkürler.

Monitör incelemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Ve nereden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…