Evet memnunum, corsair olması ve tipini yakışıklı bulduğumdan almıştım ve beğenerek kullanıyorum, RGB LED'de döşedim ve daha bir güzel oldu, kasanın hava sirkülasyonu da çok iyi eğer iyi bir kablolama yaparsanız.

Cevabınız için teşekkürlerimi sunarım.

Acaba 600 - 650 Watt psu öneriniz var mıdır? Yoksa bu psudan memnun musunuz?

Hiçbir forumda karşılaşmamam sebebiyle alamadığım bir güç kaynağı;

Thermaltake - TR2 S 600W

THERMALTAKE TR2 S 80PLUS 600W GÜÇ KAYNAĞI

Yeni ve kaliteli bir ürün, 80+ sertifikası var, ben bu ürünü baya beğendim ama benim güç kaynağımdan da alabilirsiniz tek şikayetim yükte cızırtı sorunu.
KCAS 600 12 volt kanalından 540 W verirken thermaltake TR2-S 504 W verme olayı var ayrıyeten.

Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze almayı düşünüyorum.Kulaklık kullandığım için cızırtı çok sorun olacağını zannetmiyorum.Cevabınız için tekrardan teşekkürler.

Son düzenleme:
Sistem güzel hayırlı olsun fakat i7 6700k alabilirdin biraz daha zorlayıp

Sistem güzel hayırlı olsun fakat i7 6700k alabilirdin biraz daha zorlayıp
Sistemin her yerini zorladım maksimum nereye çıkabilirim diye bütçem bu kadardı zaten.
Eğer İ7 6700K alabilecek gücüm olsa Z170 anakartda alırım GTX 1080'de alırım 2x8 GB RAM'de dizerim fakat dediğim gibi benim bütçem için bu ve ben bu kadarlık bir sistem dizdim.
Ama yinede cevabınız teşekkürler.

İyi günlerde kullanın. Detaylı ve zahmetli güzel bir inceleme olmuş. İlgilenenlere çok yardımcı olacaktır. Elinize sağlık

Sistem hayırlı olsun. Sistemlerimiz işlemci dışında aynı. Bende de spec-02 modeli bulunuyor. Acaba cpu kablosunu nasıl arkadan geçirdiniz ? Gaming m3 çok yer kaplıyor üstte fazla bi boşluk kalmadı. Onun yüzünden arkadan geçiremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. @Ensar Karakaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…