4 farklı site demiştin hangi siteler ve hangi parçaları hangi sitelerden topladın

Sistemde bir modlama yaptım ve şikayet ettiğim PSU vınıldama sesini altına çift taraflı bant yapıştırarak kurtulmuş oldum.
Aklıma hep takılan ve beni üzen bir şeydi fakat artık sistem oyunlarda bile ses çıkarmıyor ve herhangi bir cızırdama-vınıldama yapmıyor.

Forumda herkes toplayacağı veya topladığı bilgisayar hakkında konuşuyor.
Fakat hiç kimse 500Tl gibi bir fiyata sahip olan işletim sisteminden bahsetmiyor.
Acaba siz işletim sistemini aldınız mı crak mi kullanıcaksınız?

Biri beni aydınlatabilir mi?

Zamanında bir çok sisteme windows için para verdim. Home, pro, basic.
Fakat yeni windowsa geçtiğimde bu serialleri kullanamam veya home için geçerli windowsu enterprise için deneyince hata vermesi ve benim işletim sistemimin home olması gereğini söylememesi üzerine bundan sonra windowsa para vermem.
Tabiki herkesin orjinal kullanmasını isterim fakat microsoft bunu demediği için yeni bir windows kuramam.

Eskiden üst sürüme ücretsiz yükseltebiliyorduk. Şimdi iyice batırdılar. Sömürün sömürebildiğiniz kadar!

Aklımda bazı sorular var cevaplarsan çok sevenirim

Ben bu kasayı hayli beğeniyorum ama hava sirkülasyonu ile ilgili olarak çok iyi şeyler duymadım. Ve bir çok kişi bana yakın ayarda bir kasa olan Zalman Z11 Neo'yu tavsiye ettiler. Ama senin konuda ısınma ile ilgili söylediklerini görünce gene bir aklıma düştü bu kasa Ama hala emin olamıyorum oyunda iken yada render vs yaparken sıcaklık değerlerin nasıl acaba işlemci ve ekran kartında ? Birde WD 7200 Rpm 1Tb modelde gelen ses olayını sadece senden duydum o nasıl bir şey pek anlayamadım açıkçası. Bende HDD olarak onu seçmeyi düşünüyordum ancak videolar çektiğim için gelen seslerin videoya yansıma ihtimalini düşününce pekte emin olamadım Ayrıca stok fandan gelen ses ve kasada ki fanların sesine az demen kısmında şaşırttı beni biraz. Video olarak çekme imkanın var mı HDD'den gelen sesi ve kasanın fanları ile stok fanın sesini ayrı olarak ? Şimdiden teşekkürler kasayı güzel kablolamışsın hayırlı olsun

Eskiden üst sürüme ücretsiz yükseltebiliyorduk. Şimdi iyice batırdılar. Sömürün sömürebildiğiniz kadar!

Hangi Windows'u yükseltebiliyorduk? Ben ücretsiz üst sürüm olayını sadece Windows 10'da gördüm ve adamlar uyardı, sadece 1 yıl boyunca hakkı tanıyacaklarını ve o süre içerisinde yükseltmeyen herkesin para vererek yükseltmek zorunda olduğunu belirtti.

Eğer home ürün anahtarı Enterprise'da geçerli olacaksa neden ayrı ayrı satsın? İkisinin de fiyatları ona göre zaten. Home daha ucuz, pro daha pahalı Enterprise ise genellikle toplu satılıyor ve bambaşka bir fiyat politikası uygulanıyor. Sen gidip Windows 7 home basic alıp Ultimate veya Pro sürümünde o anahtarı yazarsan adamlar haklı olarak kabul etmez. Çok ilginç bir şekilde ben Windows 7 home sürümünden Windows 10 yükseltmesi yaptığımda Pro'ya yükseldi sistemim , bir işime yaramadı tabi.

G2A, kinguin, plati.ru, gittigidiyor.com gibi sitelerde 100 TL'nin altında Windows 10 lisansı bulabilirsin. Genelde 80-90 TL falan oluyor.

Örnekler:

Windows 10 Pro 32-64 Bit Orjinal Lisans Anahtarı GittiGidiyor'da 247857174

Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL - G2A.COM (Oha 26 TL! Bu kadar ucuz olmasını beklemiyordum süreli olabilir ama dikkat et)

Windows 10 Home OEM Key | Buy on Kinguin

Windows 10 Professional OEM Key | Buy on Kinguin

Microsoft Windows 10 Professional (х64/х32) (Bu en pahalısı oldu . 32 dolar)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…