[Alındı] Msi GTX 780 Lightning

• Konuyu başlatan 21584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.873
Aslında sizin gibi düşünüyordum bende. Ancak indirim olunca küçük bir muhasebe yaptım. Şu an alabileceğim ekran kartı buydu zaten daha önce çok fazla incelemesini izlemiştim. Overclock performansı beni çok etkilemişti. Şu an elimde bulunan para tam tamına yetince bu bir işaret dedim aldım. Aldığım hiçbir parçadan şu ana kadar pişman olmadım. Önerileriniz için sağolun.

Üründe özel indirim vardı. Sınırlı sayıda. Zaten 3-4 saatlik bir sürede indirim stoğu tükendi. İyi günlerde kullanmanız dileği ile OverClock testleri beklediğimi belirtmek isterim.

@Silinen üye Parçaları tamamlar tamamlamaz testlere başlayacağım bakalım nasıl sonuçlar gelecek.
@turaç Geçen hafta cumartesi günü sabah saatlerinde indirim vardı. Sınırlı sayıda GTX 780 Lightning 1.099 TL oldu. Fırsattan yararlandım aldım.

İyi yaptınız güle güle kullanın 2 senesi daha var, fiyatta güzel ekran kartıda kendini kanıtlamış mavi ekransız günler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…