[Alındı] Msi GTX 780 Lightning

• Konuyu başlatan 21584
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.871
Arkadaşlar geçen hafta cumartesi aldığım ekran kartı an itibariyle elime ulaştı. Sistemi tamamen topladığım zaman bu konu altında tüm ürünleri ve incelemeri paylaşacağım.

Dosya Ekleri

• SAM_1794.JPG
    SAM_1794.JPG
    160 KB · Görüntüleme: 740
Son düzenleme:
Aslında sizin gibi düşünüyordum bende. Ancak indirim olunca küçük bir muhasebe yaptım. Şu an alabileceğim ekran kartı buydu zaten daha önce çok fazla incelemesini izlemiştim. Overclock performansı beni çok etkilemişti. Şu an elimde bulunan para tam tamına yetince bu bir işaret dedim aldım. Aldığım hiçbir parçadan şu ana kadar pişman olmadım. Önerileriniz için sağolun.

Üründe özel indirim vardı. Sınırlı sayıda. Zaten 3-4 saatlik bir sürede indirim stoğu tükendi. İyi günlerde kullanmanız dileği ile OverClock testleri beklediğimi belirtmek isterim. :ıslık:

@Silinen üye Parçaları tamamlar tamamlamaz testlere başlayacağım bakalım nasıl sonuçlar gelecek.
@turaç Geçen hafta cumartesi günü sabah saatlerinde indirim vardı. Sınırlı sayıda GTX 780 Lightning 1.099 TL oldu. Fırsattan yararlandım aldım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı