[Alındı] MSI GTX 960 Soru ve Görüşler

Uraniumhazee

Hectopat
Katılım
12 Temmuz 2015
Mesajlar
511
Makaleler
1
Çözümler
2
Arkadaşlar kartı Vatan Bilgisayar'dan aldım. Çok fazla test etme şansım olmadı ancak dikkatimi çeken birkaç noktayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Sonrasında bir sorum olacak. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Arkadaşlar büyük firma olmak her yerde şube açmakla olmuyor. Ben Ayvalık'ta yaşıyorum ve kartı Vatan internet sitesinden aldım. İzmir'in birçok mağazasında stok varken bana gittiler Sakarya'dan ürün gönderdiler.
Ürünün kod kısmı biraz silikti. 2015 1. Ay üretim. Ebrar Bilgisayar'dan H97 gaming 3 anakart aldım o ise 2015 5. ay üretimiydi. Sanki Vatan'da fifo yönetimi var ilk giren ilk çıkar.


Kartta 1-2 şey dikkatimi çekti. Hem onu yazayım hemde sizlere 1-2 sorum olacak.

1) Afterburner'dan fan hızı %100 yapınca fan sesi dışında çok ince bir cızırtı geliyor. Tam olarak anlatmam gerkirse bir teli kasaya sürtersiniz o misal, kulağımı ön kasa fana koyunca ancak duyuluyor. Bu arada %70 hızda olmuyor. Bu normal mi ? Bunu meral ettim. Normalse nedendir bu ses?

2) Garanti kilit vidasında köşe 2 kısımda boyanın minik bir kısmının döküldüğünü gördüm. Sanırım bu normal bir durum. Google görsellere baktım bu tarz bir iki foto gördüm ama yinede dikkat çekti.

3) Birde güç girişinin olduğu kısmın üst kısmında plakada lehimlerin orda yerde birkaç noktasal çizik gördüm. El sürtünce hissediliyor ayrıca foto çekilse görülür. Bunun üretim ile ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü bir yere sürtme durumu olsa o kısımda ucu sivri olan lehimler yamulurdu yada körelirdi. Sizce bu normalmidir.

4) Coil wine test için bir program varmı ne önerirsiniz?

Beni dinlediğiniz için teşekkürler. Yarın foto ekleyip konuyu editleyeceğim.
Yorumlarınızı esirgemeyin.
 
Hayırlı olsun güle,güle kullanın. Oyun testlerini bekleriz artık.(y) Birde bir sorum var eski bir monitörüm var bu ekran kartını alsam tam performans alırmıyım ?
 
1. ses normal sayılır, fanlar hızlı dönmeye başlayınca bobin sesi gelir. CW'dir yani o.
Diğer sorunlar normal değil, değişim isteyin.
 
Biraz fazla iyi niyetlisin. Kartta öyle çizik falan olmaması gerekiyor. Coil Whine için 3DMark Ice Storm testi yapabilirsin.
Bu terst ücretsizmi nerden indirebilirim acaba?

Hayırlı olsun güle,güle kullanın. Oyun testlerini bekleriz artık.(y) Birde bir sorum var eski bir monitörüm var bu ekran kartını alsam tam performans alırmıyım ?
daha fazla performans alırsın

Sana tavsiyem direk aldığın yere götürmen şu yazdıklarını onlarada bi gösterde bakalım ne yapıcaklar.
internetten aldım ama ürün sakarya vatan mağazasından geldi. Bilmiyorum su an bir sıkıntısı yok.

İade edilmiş kartı size göndermiş olabilirler.
kart ilk geldiginde kutusunu açtım ama statik koruma poşedini çıkarmadım. Bilgisayarcıya taktırdım.

Yarın foto eklerim arkadaşlar.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı