[Alındı] MSI GTX1070 i7 6700 Sistem

Hayirli olsun kardes. Cok güzel ve dengeli bir oyun sistemi olmus. Güle güle kullan.

Sogutucu olarak ne aldin? Mousepad/Klavye/Fare kombinasyonunu da merak ettim. Gündüz bir resmini cekersen cok sevinirim.

Testleri bekleriz.

Çok teşekkür ederim. Soğutucu almadım, stok fan kullanıyorum gerek olur mu soğutucuya bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Kahvaltıdan sonra resmini çekerim bi gündüz gözüyle görürsünüz.
Test için de istediğiniz oyun bende varsa çekerim yoksa aldığımda çekerim.

Hayırlı olsun sıra bende güle güle sorunsuz kullan. Sistem çok güzel boşver dünyaya bir daha mı geleceğiz. Şansına dolar azıcıkta olsa düşmeye başlamıştı.
Haklısınız tam da dolar düşüyordu ama neyse artık aldık. Sıra sizde bakalım siz de alınca etiketlerseniz sevinirim. Sizce ekstra soğutma almalı mıyım?

@p01nt Sıcaklık değerlerini kontrol et, zaten ısınan bir işlemci değil overclock kapalı bir işlemci o yüzden stok fanı yeterli olur, fazla ısınma görürsen ortalama bir hava soğutucu alırsın.

@p01nt @wellnortkan 'in da dedigi gibi aslinda baska bir sogutucuya gerek yok. Görüntü ve ses acisindan düsündüm. Ben sahsen yandan camli bir kasada stok sogutucu görmek istemem. Ama dedigim gibi o benim. Yemek'te oldugu gibi gözüm de doymali benim. haha

Test için de istediğiniz oyun bende varsa çekerim yoksa aldığımda çekerim.

Hangi testi yapmak istiyorsan onu yap kardes. Performansini görelim o bize yeter.

@p01nt Hayırlı olsun kardeşim. Çok güzel bir oyun sistemi olmuş.. Toplamak istediğim sisteme düşündüğüm kasayı almışssın sende. Görüşlerin neler Thermaltake V31 ile ilgili ? Foto koyabilirsen de çok iyi olur

Öncelikle teşekkür ederim. Kasa hakkında görüşlerim iyi yani pek bi sıkıntıyla karşılaşmadım sadece arada sırada bir cızırtı oluyor kasaya hafif tokat atıyorum düzeliyor (Türk mantığı) Tasarımına pek dikkat etmiyorum masanın kasa bölümünde duruyor pek incelemiyorum yani. Fotoğrafını çekmiştim ama pencere parlıyor ve kasanın içi gözükmüyor.

Selam kardes. Benim fikrim su:
GTX1060 fiyatina GTX 1070 almis oluyorsun, ve GTX1060 RX480'den daha verimli/performansli bir kart. Yani alacak imkanin/gücün varsa hic kacirma derim. Tabiki bu benim düsüncem.

Selam kardes. Benim fikrim su:
GTX1060 fiyatina GTX 1070 almis oluyorsun, ve GTX1060 RX480'den daha verimli/performansli bir kart. Yani alacak imkanin/gücün varsa hic kacirma derim. Tabiki bu benim düsüncem.
Aynı fiyata EVGA SuperClock modeli var, bütçe çıkartabilirim ama benim sistemimde monitörümden dolayı RX 480 daha stabil çalışır gibi geliyor.

i5 6500
B150M Bazooka
16GB Fury Black RAM
1TB HDD
600W 80+ PSU
ViewSonic VX2257-MHD Amd FreeSync monitör 75Hz

Bu sebeple çok kararsızım. Mevcut oyunların bir kısmında (Tom Raider, Crysis 3, The Witcher 3 gibi) 1060 daha iyi evet, ancak yeni gelecek oyunlar için RX 480'i daha avantajlı görüyorum ben açıkçası. Bilemedim

Simdi söle düsün kardes. Oyun konusunda Nvidia AMD icin uyarlanmis oyunlara ayak uydurabiliyor ama AMD tersini o kadar iyi beceremiyor. GTX 1060/1070 performans konusunda zaten RX480'den daha iyi oldugu icin, cikacak oyunlarda 1060 en az ayni (ki bence daha iyi performans gösterir diyorum) performans gösterir, ve GTX 1070 1440p'de bile rahat calisan bir kart. Beni RX480'e tek ceken sey FreeSync'in olmasi monitöründe. Kendime sunu sorarim: Yeri gelince daha az yirtilmalar/tutukluklar mi isterim görüntüde, yoksa daha ileriye dönük ve performansli bir kart mi isterim. Bu arada Nvidia'nin güncellemeleri daha sik ve daha kaliteli, ayrica güc tüketimi daha az ve hiz asirtma cok daha iyi.

Ufak bir hatirlatma: GTX 1060'in SLI(cift ekran karti kullanma) destegi yok. Eger ileride ikinci bir kart alirim diye düsünürsen o zaman RX480 ile GTX 1070 arasinda secim yapmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…