[Alındı] MSI GTX1070 i7 6700 Sistem

Hepinize iyi sosyaller, sistemi dün Vatan Bilgisayar'dan aldım. Normalde Sinerji'den alacaktım lakin ailem kabul etmedi. :( Her neyse çevre birimleri klavye hariç önceden vardı. Klavye hariç 6800 civarı tuttu. Montaj işlemini Vatan'da yaptıkları için parçaların fotoğrafları bende yok.

Özellikler

Anakart::MSI B150M BAZOOKA
İşlemci: Intel Core i7 6700
Bellek: Kingston HyperX Savage 2x8 Dual Kit 2133MHz CL13
Ekran Kartı: MSI GTX1070 GAMING X 8G
Sabit Disk: Western Digital 1TB Caviar Blue 7200rpm
SSD: Samsung 850 EVO 250GB 550/530
Kasa: Thermaltake Core v31 650W 80+ Bronze PSU
Monitör: BenQ XL2430T 144hz Full HD

Çevre Birimleri

Klavye: Razer Blackwidow Chroma
Mouse: Razer Mamba Tournament Edition
Mousepad: Steelseries QcK Heavy
Kulaklık: Logitech G230 (En kısa zamanda değiştireceğim.)

Fotoğrafları yükleyemiyorum hata veriyor.

Bir sorum olacak o anakart işlemci için bir sıkıntı yaratır mı? Yani yanına düşük kalır mı?

Simdi söle düsün kardes. Oyun konusunda Nvidia AMD icin uyarlanmis oyunlara ayak uydurabiliyor ama AMD tersini o kadar iyi beceremiyor. GTX 1060/1070 performans konusunda zaten RX480'den daha iyi oldugu icin, cikacak oyunlarda 1060 en az ayni (ki bence daha iyi performans gösterir diyorum) performans gösterir, ve GTX 1070 1440p'de bile rahat calisan bir kart. Beni RX480'e tek ceken sey FreeSync'in olmasi monitöründe. Kendime sunu sorarim: Yeri gelince daha az yirtilmalar/tutukluklar mi isterim görüntüde, yoksa daha ileriye dönük ve performansli bir kart mi isterim. Bu arada Nvidia'nin güncellemeleri daha sik ve daha kaliteli, ayrica güc tüketimi daha az ve hiz asirtma cok daha iyi. :p:D

Ufak bir hatirlatma: GTX 1060'in SLI(cift ekran karti kullanma) destegi yok. Eger ileride ikinci bir kart alirim diye düsünürsen o zaman RX480 ile GTX 1070 arasinda secim yapmalisin.
Aklımı çeliyorsun zorla 500₺ fazla para verdireceksin bana :D :D
Monitörü 1 ay önce aldım sırf RX 480 için Ultra'da değil de High'da oynarım ya da MSAA açmam falan. 1080p 75Hz olduğundan RX 470 değil de RX 480 almayı düşünüyorum. 60Hz'in üzeri nasıl bir akıcılık varmış keşfetmek bir de FreeSync ile bence benim sistemim için RX 480 ideal gibi ya :)

Aklımı çeliyorsun zorla 500₺ fazla para verdireceksin bana :D :D
Monitörü 1 ay önce aldım sırf RX 480 için Ultra'da değil de High'da oynarım ya da MSAA açmam falan. 1080p 75Hz olduğundan RX 470 değil de RX 480 almayı düşünüyorum. 60Hz'in üzeri nasıl bir akıcılık varmış keşfetmek bir de FreeSync ile bence benim sistemim için RX 480 ideal gibi ya :)

O zaman kardes söle yaklasim ben sana. Eger sabirli olursan RX480'i alirsin. Sabirsizsan GTX 1070'i al :D:ROFL: hahaha daha ne diiiiim ben. :D:neo:

60-75hz farkini da ani ve hizli hareketler yapman gereken oyunlarda fark ediyorsun sadece. CS:GO, Battlefield veya Overwatch gibi. LOL'da mesela hic bir fark yok. Bende GTX 1080 ve 2K 144hz G-Sync'li sistem kullaniyorum, Overwatch muazzam oluyor. :)

O zaman kardes söle yaklasim ben sana. Eger sabirli olursan RX480'i alirsin. Sabirsizsan GTX 1070'i al :D:ROFL: hahaha daha ne diiiiim ben. :D:neo:

60-75hz farkini da ani ve hizli hareketler yapman gereken oyunlarda fark ediyorsun sadece. CS:GO, Battlefield veya Overwatch gibi. LOL'da mesela hic bir fark yok. Bende GTX 1080 ve 2K 144hz G-Sync'li sistem kullaniyorum, Overwatch muazzam oluyor. :)
Şu sıralar PC'de takılmaya pek vaktim olmuyor zaten, RX 480'i bekleyeceğim. Sonra fiyatına göre karar vereceğim artık. Ben e-spor oyunlarını pek sevmiyorum açıkçası. Skyrim, F1 2016, Shadow of Mordor, Deus Ex, Watch Dog, Sniper Elite III gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık :)

İlgin ve sohbetin için teşekkür ederim :)

Şu sıralar PC'de takılmaya pek vaktim olmuyor zaten, RX 480'i bekleyeceğim. Sonra fiyatına göre karar vereceğim artık. Ben e-spor oyunlarını pek sevmiyorum açıkçası. Skyrim, F1 2016, Shadow of Mordor, Deus Ex, Watch Dog, Sniper Elite III gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık :)

İlgin ve sohbetin için teşekkür ederim :)

Onlar da cok güzel. :D F1'i kaliteli bir yaris koltuk/direksiyon sistemiyle oynadiktan sonra klavyeyle oynayasim gelmiyor artik. :ROFL: Sana seciminde bol sans dilerim ve hangisini secersen sec zaten pisman olmazsin. ;)

Rica ederim sende sagol kardes. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı