[Alındı] MSI GTX1070 i7 6700 Sistem

Aklımı çeliyorsun zorla 500₺ fazla para verdireceksin bana
Monitörü 1 ay önce aldım sırf RX 480 için Ultra'da değil de High'da oynarım ya da MSAA açmam falan. 1080p 75Hz olduğundan RX 470 değil de RX 480 almayı düşünüyorum. 60Hz'in üzeri nasıl bir akıcılık varmış keşfetmek bir de FreeSync ile bence benim sistemim için RX 480 ideal gibi ya

Hayırlı olsun güzel sistem.

O zaman kardes söle yaklasim ben sana. Eger sabirli olursan RX480'i alirsin. Sabirsizsan GTX 1070'i al hahaha daha ne diiiiim ben.

60-75hz farkini da ani ve hizli hareketler yapman gereken oyunlarda fark ediyorsun sadece. CS:GO, Battlefield veya Overwatch gibi. LOL'da mesela hic bir fark yok. Bende GTX 1080 ve 2K 144hz G-Sync'li sistem kullaniyorum, Overwatch muazzam oluyor.

Şu sıralar PC'de takılmaya pek vaktim olmuyor zaten, RX 480'i bekleyeceğim. Sonra fiyatına göre karar vereceğim artık. Ben e-spor oyunlarını pek sevmiyorum açıkçası. Skyrim, F1 2016, Shadow of Mordor, Deus Ex, Watch Dog, Sniper Elite III gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı artık

İlgin ve sohbetin için teşekkür ederim

Onlar da cok güzel. F1'i kaliteli bir yaris koltuk/direksiyon sistemiyle oynadiktan sonra klavyeyle oynayasim gelmiyor artik. Sana seciminde bol sans dilerim ve hangisini secersen sec zaten pisman olmazsin.

Rica ederim sende sagol kardes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…